Welke keuze maak je?

De wereld rolt van de ene angst in de andere. Het is een bijzondere tijd. Het internet stroomt over van informatie.
We hebben een virus, er wordt 5 G aangelegd, er komt een astroïde, Q komt ons redden, een wereldmacht zal ontstaan, vaccinaties en zo kan ik nog enkele regels doorgaan.

We mogen blijkbaar kiezen, welke angst we toe gaan laten. Als het ene je niet bevreesd, dan is er wel een andere angst in de aanbieding. Maar wat als er gesproken wordt: ”Vreest niet, mooie goddelijke mens. Wees niet bang, maar blijf in de liefde. Er zal een hemel op aarde verschijnen”. Wanneer we de angst links zouden laten liggen, wat zou er dan kunnen ontstaan? Wanneer we vanuit ons hart het mooiste zouden verwachten en alle verdere aanbod niet tot ons zouden laten komen, met welke energie vul je dan jouw dag?

Dan begroet je de morgen met een lach. Je gooit het raam open en jubelt naar de vogels en de bomen en de bloemen. Je zwaait naar de zon of naar de wolken. Je danst door het huis en omarmt de tijd. De tijd is nu redelijk vertragend en liefde kan hierdoor vat krijgen op je gedachten en daden.

Liefde overwint alles en zal altijd sterker blijken te zijn. Als liefde de ware kracht is en onze ware bron des levens, waarom dan nog aandacht geven aan de angst?

Dus nogmaals de vraag: “Hoe wil jij je leven leven? Hoe wil jij de aarde zien? Hoe ga jij bijdragen aan deze nieuwe wereld? Waar gaat jouw aandacht naar toe en wat wil jij vanuit die aandacht ontvangen? Wees niet bescheiden, voel je volwaardig en gerespecteerd om liefde in overvloed te ontvangen. Schroom niet om de liefde vol vertrouwen te delen, geef in ruime mate van wat jij altijd zult ontvangen. Geef zonder verwachting. Geef omdat je weet dat de bron nooit uitgeput raakt.

Besef wat je wenst. Besef wat je aandacht geeft. Besef wat je vraagt. Het zal je gegeven worden want zo werkt de wet van het Universum.

Besef wat je wenst. Besef wat je aandacht geeft. Besef wat je vraagt.
Het zal je gegeven worden,
want zo werkt de wet van het Universum.

~ Karin

Update van Workshop Geschenken voor 2020

Wat heeft het eerste kwartaal je gebracht en wat zal 2020 verder brengen?

Tijdens de workshop ‘Ontdek jouw geschenken voor 2020’ heb je ervaren wat 2020 voor jou in petto heeft.
Je hebt hierbij persoonlijk contact gemaakt met de Engelen en Opgestegen Meesters om elke maand van 2020 afzonderlijk te bekijken.
We hebben in 2019 het jaar besproken. Maar het is nu zo’n bizarre tijd, dat extra inzichten wellicht handig zullen zijn. Het lijkt namelijk allemaal stil te staan, maar er is wel degelijk beweging gaande. Door deze situatie waarin we nu verkeren, komen emoties omhoog en (oude) angsten tonen zich wellicht. Heb je misschien meer inzichten of advies nodig, maak dan een afspraak. Dan gaan we samen kijken hoe de Engelen hun werk verrichten en je helpen.

Mocht je deze workshop niet hebben gevolgd, maar heb je toch behoefte om contact te hebben en de Engelen te vragen om ondersteuning, dit mag uiteraard altijd. Neem dan contact met ons op voor een telefonisch consult via WhatsApp 06-30634924.

Comments 2

 1. Marike Mensink
  18 april 2020

  Prachtig en krachtig Karin
  Dankjewel voor deze mooie overweging.

  Besef wat je wenst. Besef wat je aandacht geeft. Besef wat je vraagt.
  Het zal je gegeven worden,
  want zo werkt de wet van het Universum.

  ~ Karin

  1. 20 april 2020

   Dank je wel, Marike… We gaan voor de liefde en creëren een nieuwe aarde. Liefs, Karin

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat