Wees je allerbeste zelf

Hoe krijgen wij de energie omhoog? Hoe creëren wij een nieuwe wereld, nu alles stil staat en vastgelopen lijkt?
Laat het allerbeste van jezelf zien. Leef zoals jij zou willen leven. Wat heb jij je hele leven al afgevraagd? Was het verleden een vertegenwoordiging van wie jij was of werd je ingelijfd door het vertrouwde patroon?

De sneltrein is tot stilstand gekomen en wij mogen uitstappen of blijf je wachten totdat het weer in beweging komt. Wil je niet ervaren wat er buiten de trein te vinden is. Heb je geen interesse in de buitenwereld. Ben je niet nieuwsgierig wat er allemaal te ontdekken is. Heb je geen kracht om zelf te lopen. Heb je geen moed om de stap te maken. Is er geen liefde voor jezelf om de zon te begroeten. Blijf je zitten en wacht je beleefd en beschaafd totdat de machinist het tempo weer opschroeft? Hoe lang wacht je dan. Hoelang laat je het aan de ander over. Hoeveel tijd laat je hiermee voorbijgaan?

De deuren staan open, laat het beste van jezelf zien. Steek een hand uit naar de ander en help elkaar een nieuwe wereld te scheppen. Stap uit de duisternis en aanschouw het licht. Zie de weidsheid en de vrijheid. Volg de roep van je hart en velen zullen volgen. Neem de macht in handen en houd deze vast, zodat jij kunt bepalen hoe jij je leven kunt leiden. Vanuit slavernij naar eigen macht. Geen wetten, patronen, overtuigingen, maar de roep van je hart die alles bepaalt en mensen met elkaar verbindt. Laat de beste versie van jezelf zien en wees deze beste versie. Je zult zien dat je perfect voorbereid bent voor dit moment. Alles mag geleefd worden, neem jouw ruimte in en stap op jouw podium en geef de liefde.
Zie jouw waarheid. Leef vanuit het oervertrouwen, dat licht en liefde is en dat alles zal overwinnen. Niemand zal je ooit vast kunnen zetten. Wees de beste versie van jezelf. Je bent perfect.

Welkom. Fijn dat je er bent!

Leef vanuit het oervertrouwen, dat licht en liefde is en dat alles zal overwinnen.

~ Karin

Update van Workshop Geschenken voor 2020

Wat heeft het eerste kwartaal je gebracht en wat zal 2020 verder brengen?

Tijdens de workshop ‘Ontdek jouw geschenken voor 2020’ heb je ervaren wat 2020 voor jou in petto heeft.
Je hebt hierbij persoonlijk contact gemaakt met de Engelen en Opgestegen Meesters om elke maand van 2020 afzonderlijk te bekijken.
We hebben in 2019 het jaar besproken. Maar het is nu zo’n bizarre tijd, dat extra inzichten wellicht handig zullen zijn. Het lijkt namelijk allemaal stil te staan, maar er is wel degelijk beweging gaande. Door deze situatie waarin we nu verkeren, komen emoties omhoog en (oude) angsten tonen zich wellicht. Heb je misschien meer inzichten of advies nodig, maak dan een afspraak. Dan gaan we samen kijken hoe de Engelen hun werk verrichten en je helpen.

Mocht je deze workshop niet hebben gevolgd, maar heb je toch behoefte om contact te hebben en de Engelen te vragen om ondersteuning, dit mag uiteraard altijd. Neem dan contact met ons op voor een telefonisch consult via WhatsApp 06-30634924.

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat