Wat zal het nieuwe jaar brengen?

Het afgelopen jaar was misschien een jaar waar je uitgedaagd werd om dichtbij jouw waarheid te blijven en daar de ander ook in te respecteren. Je wordt je bewust van de liefde en de overgave daaraan. Soms is het een pad waar nog van afgeweken kan worden, soms is deze weg echter totaal helder en duidelijk.

Vanuit innerlijke verbinding met de liefde zal het nieuwe jaar een jaar zijn, waar je telkens terugkomt naar de basis, om dapper en moedig de volgende stap te maken.

Tijdens deze workshop mag je ervaren wat het komende jaar voor jou in petto heeft. Je maakt hierbij persoonlijk contact met de Engelen en Opgestegen Meesters om elke maand van 2024 afzonderlijk te bekijken. Ze gaan je helpen en staan je ter zijde om het allermooiste van jezelf te ontdekken. Je mag beseffen hoe belangrijk je bent en dat de Engelen je daarbij heel graag ondersteunen om dat daadwerkelijk toe te laten.
Voel je welkom!

Wil je jouw plekje voor deze workshop alvast reserveren?
En zo zeker zijn van een plekje? Laat het ons dan weten.

Karin, waarom doe je eigenlijk die workshop: ‘Jouw geschenken voor het nieuwe jaar’?

Ik zal het een klein beetje uitleggen. Wanneer je deze workshop doet, dan nodig je positieve energie uit om je te begeleiden tijdens het jaar dat komen gaat. We gebruiken hiervoor de Aartsengelen en Opgestegen Meesters set, van Ingrid Auer. Deze kaarten zijn geënergetiseerd en brengen daarom ondersteuning tijdens het komende jaar. Het leven gaat zoals het gaat, maar doordat je beseft welke energie jij tot je beschikking hebt, krijg je meer vat op wie je echt en waarachtig bent. Je ontdekt de struikelblokken, angsten, blinde vlekken, maar ook jouw talenten, licht, gaven en wijsheid. Het is een prachtig vooruitzicht wat er op je staat te wachten.

Terwijl je de maanden doorwandelt, word je steeds blijer en begrijpt steeds beter waarom die struikelblokken er staan of waarom je dat thema steeds weer tegenkomt. Het is de bedoeling dat je aan het einde van het jaar trots bent op jezelf, omdat je het hebt gedurfd om verder te kijken dan ooit tevoren en dat je heel voorzichtig jouw grootsheid hebt terug herkend.

De workshop: ‘De geschenken voor het komende jaar’ is dus een uitnodiging van jezelf om voor eens en altijd toe te staan, dat je her-innert wie je daadwerkelijk bent. Een spiritueel wezen met aardse ervaringen.

Meer info

Deze dagen zijn vaak snel volgepland, mocht je graag mee willen doen, laat het dan zo snel mogelijk weten.

Engelenboodschappen

Laat je inspireren

Recensies

Wat anderen zeggen over deze workshop

Al jaren kijk ik uit naar de jaar- en halfjaarreading van Karin. Altijd liefdevol & ‘spot on’ met de nodige dosis humor. De sessie geeft kracht en vertrouwen”

Mariet  | Online

De Workshop ‘Ontdek jouw geschenken‘ en het Jaartraject geven mij richting gedurende het jaar en brengen mij steeds dichterbij mijn Ware Zelf.”

Anne  | In de praktijk en online

De bezieling en liefdevolle begeleiding met humor van Karin nam me mee in de reis op zoek naar mezelf. Steeds een stukje dichter bij mezelf.”

Ellen  | Online

Karin is een lichtwerker, ze is echt een Engel op aarde.
Ongelooflijk hoe zij het mooiste uit jou naar boven haalt, zodat jezelf nog meer kunt stralen ☀

Michel / Online

Ik heb bij Karin de workshop ‘Jouw geschenken voor het nieuwe jaar’ gevolgd. Karin is to the point, scherp, eerlijk en een heel fijne en warme vrouw.

Annette / Online

Ik kom niet voor niks al een paar jaar en dan ook nog eens gedurende het halve jaar 😁. Steeds een laagje dieper. Het is altijd weer een feest van herkenning en ‘aaahhh momenten’.

Evelien / Online

Energieuitwisseling

€ 80,-

2 uur aandacht speciaal voor jou

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor deze Workshop, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

€ 60,-

1,5 uur durende workshop

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor deze Workshop, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

Wij verheugen ons op je aanmelding

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie nodig hebben of wil je een afspraak maken?
Laat het dan gerust weten

Neem contact met ons op