Wat zal de rest van het jaar brengen?

Let op! Dit is een workshop voor mensen die bij ons de Workshop ‘Ontdek jouw geschenken voor het nieuwe jaar’ hebben gevolgd.

Halverwege het jaar kunnen we nu terugkijken of het je heeft gebracht wat je ervan verwachtte. Is jouw licht meer gaan schijnen of waren er toch momenten met schaduw en oude patronen?

Met deze workshop diepen we nog een stukje uit door de Helende Engelen als extra informatie in te zetten. Wat bracht nu uiteindelijk de eerste 6 maanden? Wat mag je aan extra ondersteuning ontvangen voor de komende 6 maanden.

Voel je welkom!

Wil je jouw plekje voor deze workshop alvast reserveren?
En zo zeker zijn van een plekje? Laat het ons dan weten.

Meer info

Engelenboodschappen

Laat je inspireren

Recensies

Wat anderen zeggen over deze workshop

Door met Karin in gesprek te zijn krijg ik veel helderheid over het pad dat ik mag bewandelen. Het brengt me dichterbij mijn gevoel en moedigt me aan om mijn intuïtie meer te volgen.”

Chris

In de praktijk

De workshop die ik al meerdere keren heb gedaan met Karin is “ontdek de geschenken van het nieuwe jaar”. Het is voor mij altijd weer voornamelijk bewust wording van dat wat dieper in mij ligt.

Evelien

Online

Wat een heerlijke energie! Zo liefdevol en ook helder en duidelijk. Dingen die ik diep van binnen voelde werden in bewustzijn gebracht. Het gaf zo’n positive vibe en vertrouwen voor de rest van het jaar, echt een aanrader.”

Mariet

Online

“Voor mij is het verschil met de coaching door anderen, dat ik niet met al mijn ‘ego-intelligentie’ Karin op een verkeerd been kan zetten.”

Tineke / In de praktijk

Ik leer steeds beter te accepteren dat het leven gaat zoals het gaat en dat ik verantwoordelijk ben om het mooiste en het beste te maken van mijn leven.

Negesty / In de praktijk

Karin loopt vol compassie voorop, in haar engelenhart en handen leg ik mijn vertrouwen. En dank ik haar voor haar wijsheid en fijngevoelige begeleiding.

Manette / Online

Energieuitwisseling

€ 80,-

2 uur aandacht speciaal voor jou

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor deze Workshop, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

€ 60,-

1,5 uur durende workshop

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor deze Workshop, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

Wij verheugen ons op je aanmelding

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie nodig hebben of wil je een afspraak maken?
Laat het dan gerust weten

Neem contact met ons op