Mijn verhaal

Over Elles

Veel mensen vragen zich af wie ik ben en wat ik doe, ik stel me daarom graag even voor

Waar je Karin vaak ziet, ben ik op de achtergrond aanwezig. Ze noemt me vaak haar “Manusjevanalles”  en dat zie ik als een compliment. Zelf zie ik het meer als de beheerder van de randvoorwaarden. Ik zorg graag voor overzicht en duidelijkheid.
Ik houd onze agenda in de gaten en daarnaast maak ik ons bedrijf online zichtbaar door de website en social media up-to-date te houden.

Als kind…

Als kind was ik degene die haar vakantiedagen graag vulde met buiten voetballen, zwemmen, ontdekken en met de buurtkinderen en vrienden spelen. Ik was het gewenste kind van mijn ouders en dat gaf me een rijk gevoel.

Mijn interesses lagen onder andere bij het lezen van àlle boeken uit de bibliotheek die ik maar kon vinden en het ordenen en bijhouden van mijn eigen boeken. Informatie vond ik belangrijk en het tot me nemen van avontuurlijke verhalen vond ik geweldig.

Waar ik ook megaveel tijd aan besteedde, wat het invullen van mijn agenda. Ik kon niet wachten tot de nieuwe weer aangeschaft mocht worden, want dan kon ik uren in de boekhandel ronddwalen om de meest geschikte te vinden.

Dat doe ik eigenlijk tegenwoordig ook nog. Je kunt niet zomaar een papieren agenda voor me meenemen, het moet aan vele voorwaarden voldoen. Het bijhouden van een agenda zie ik dus ook als een heerlijke invulling van mijn dag en mijn werk. De randvoorwaarden van ons bedrijf worden door mij met liefde gedaan. Ik ben ook de contactpersoon van Lichtgidsen. Wanneer je vragen hebt of informatie wilt, kun je altijd bij mij terecht.

Het pad van liefde…

Ons bedrijf is eigenlijk ons leven en datzelfde geldt natuurlijk ook voor onze relatie. We zijn bij elkaar gekomen vanuit verschillende wegen. Toch was het pad, dat we beiden afzonderlijk liepen, bijna gelijkwaardig. Waar ik als vrolijk, zorgeloos kind mijn moeder plotseling verloor en met deze leegte verder moest, verloor Karin haar dochter en had met dit verlies te maken. Deze 2 richtingen kwamen samen, terwijl wij als voetbaltrainer aan de slag waren. We ontmoetten elkaar op een ander veld en ‘the rest is history’.

 

Dit was echter wel het begin van een route, waarin we eerst ons bedrijf Troostgeschenk op poten hebben gezet. Vanuit het bieden van troost de medemens ondersteunen. Hoe kom je weer in het leven aan, vanuit verlies en verdriet?
Nadat we dat 20 jaar gedaan hadden, werden wij uitgenodigd om echt voor de coaching te gaan. Mensen 1 op 1 begeleiden om weer in hun kracht te komen.

 

Waar Karin coacht, zorg ik voor alles erom heen. Ons bedrijf is natuurlijk vindbaar op het internet en ik heb mijn vaardigheden die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd ingezet om onze website te bouwen. Ik ben trots dat ik dit mag vormgeven met mijn interesse, vastberadenheid en ook mijn enthousiasme voor nieuwe dingen.

 

Met liefde vul ik mijn tijd achter de computer. Ik organiseer en regel alle workshops, cursussen en activiteiten, beheer de agenda, houd ondertussen ook nog de boekhouding bij en ben de contactpersoon.

 

Karin en ik zijn aanvullend en steunend. We groeien met elkaar, in onze relatie, maar ook in ons bedrijf. Soms weten mensen niet wie, wie is… En dat maakt ook niets uit. Wij zijn één en als je roept, zal er altijd iemand reageren.

 

Hoe leuk is dat?!

Ik ben dus Elles en samen met Karin lopen we het pad van liefde en licht

Bekijk hier ons aanbod

Mijn ervaring

50

Jaar levenservaring

651

Meer dan 651 blije mensen geholpen

31

Workshops en trainingen ontworpen

38

Jaar ervaring als coach

Opleidingen

IDM (HBO)

Informatie Dienstverlening en Management

Ingrid Auer Academy

Vele Opleidingen en Workshops

Training Start vandaag met ademen

bij Marleen van den Hout

Wil je ons spreken?

Neem contact met ons op

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie of wil je een afspraak maken?

Laat het dan gerust weten!

Contactpagina