Lichtgidsen Karin

Karin Anbergen ~ Intuïtief coach

“Karin, wat doe jij eigenlijk”?

Dit is een vraag die me vaak gesteld wordt en eigenlijk kan ik daar geen passend antwoord op geven.
Ik doe namelijk niets. Ik laat het gebeuren. Wanneer je een afspraak bij me maakt, dan ontstaat er een contact tussen ons en gaan we op reis. We reizen door jouw leven, soms ook vorige levens en we blijven bij bepaalde momenten en gebeurtenissen staan. De ene keer is het heel duidelijk en herinner jij je dat ook, maar ook stoppen we regelmatig bij ervaringen, die jij je niet meer herinnert, maar waar jij je wel door laat leiden. Onderhuids zijn hierdoor overtuigingen vast gaan zitten. Het zijn patronen geworden en deze bepalen hoe jij denkt en je gedraagt. Ik zal enkele benoemen, maar er zijn er enorm veel. De overeenkomst is eigenlijk altijd. Je bent niet meer degene die jij als kind was en je weet niet meer, waarvoor je hier op aarde kwam: “Ik ben dom. Ik ben waardeloos. Ik ben sterk. Ik ben een leider. Ik weet het altijd. Ik durf niet. Ik kan niet. De ander zal me vast en zeker …. ( en vul dat maar in, want deze zin is eindeloos”).

Ik ben een Lichtgids en daarmee wil ik zeggen, dat ik je geleid en gids naar jouw ziel en jouw ware potentie. Daarbij beschijn ik wat jij vergeten bent. Ik laat je heel voorzichtig weer in contact komen, met de grootsheid van jezelf. Het is een heerlijke reis, maar soms zit het onderhuidse patroon zo vast, dat er veel weerstand voelbaar is, om de grootsheid te kunnen aanvaarden. Terwijl ik met je spreek, mag je ook altijd vragen stellen of eigen inbreng toevoegen. We zijn namelijk gezamenlijk op weg.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens contact met me op en maak een afspraak.

Ik ontmoet je graag in licht en liefde.
Karin

Wie ben ik?

Waarom ben ik hier op aarde? Wat doe ik hier? Is leven alleen maar werken?
Dit zijn vragen die mij altijd weer een stap lieten maken. Wat ik om me heen zag gebeuren, was niet hoe ik me voelde.
Ik wilde niet als eenheidsworst gaan en doen zoals iedereen om me heen deed. In mijzelf droeg ik een weten, die ‘men’ eigenwijs noemde.
Ikzelf noem het tegenwoordig “Eigen-WIJS”. Ik werkte me echter ook dikwijls enorm tegen, omdat ik niet durfde te doen, wat ik voelde.
Toch bood het leven me telkens weer nieuwe richtingen aan, waarin ik mezelf weer neer kon zetten, op de manier waarvan ik voelde, dat het klopte.

Het was geen eenvoudige weg. Soms zelfs intens eenzaam, omdat ik dacht, dat ik de enige was, die zo emotioneel reageerde of zich weer terugtrok in onzekerheid. Maarrr… wanneer ik nu terugkijk op al mijn stappen en levensklappen, zie ik dat alles (écht alles) een reden had. Ik kan nu zijn wie ik ben en kan met deze wijsheid, de ander in zijn ware puurheid herkennen. Dit mag ik doorgeven door middel van mijn coaching gesprekken.
Ik kom in contact met mijn levensplan en daar geniet ik oneindig van!

Als kind...

Ik was een enorm gevoelig meisje, dat met een blik van liefde de wereld inkeek en verwonderd was door alles wat ze om zich heen zag. Ik kon uren in het gras liggen dromen, terwijl de wolken over me heen trokken. Deze droomwereld is nooit helemaal verdwenen en ik kan nog steeds over elfjes en kabouters vertellen. Ze leven namelijk echt!! Engelen ook, maar die hebben andere werkzaamheden. Na mijn eerste 5 jaren, werd echter mijn zicht steeds slechter en kreeg ik een brilletje en ook veranderde ik mijn naam. Van Ineke maakte ik Karin. Hierdoor kon ik de harde wereld beter aan. Ik paste me aan, liet me vormen, werd onzichtbaar en dook onder…

“Ik raakte mezelf kwijt”

Eindelijk...

Terwijl ik onder water zat, probeerde het leven me telkens weer omhoog te halen, maar ik herkende het niet. Ik durfde ook niet. Het ontbrak me aan moed. Totdat mijn kind overleed, na een ziekbed van 6 jaren. Een hersentumor sloop door haar hoofdje om uiteindelijk te overwinnen. Dat was de hardste klap, die het leven me heeft gegeven en ik heb na veel zoeken, eindelijk begrepen…. Kom boven, Karin! Volg jouw levensplan. Stap uit de eenheidsworst en voel! Kijk eens, wie je bent. Ga eens staan en geef jezelf een schouderklop! Pas je niet langer aan, maar leef je leven. Je ziet zoveel meer, je hoort zoveel meer, je verneemt zoveel meer… en dat is niet zomaar.
Mijn kind heeft me geholpen te durven, zij is mijn lichtende voorbeeld en met haar in mijn hart, ben ik opengebroken. Ik sta eindelijk voor de vrouw, die ik ben. Ik ben Karineke Anbergen 😉 en ik heb de moed om patronen te doorbreken, mijn gevoel te volgen en de liefde weer te laten spreken!

De mensen die bij me komen zijn divers,
maar een ding hebben ze allemaal gemeen;
ze zijn op zoek naar hun ware zelf

Mijn ervaring

57
Jaar levenservaring
312
Meer dan 312 blije mensen die ik heb geholpen
28
Opleidingen, workshops en trainingen gedaan
37
Jaar ervaring als coach

Kennis tot me genomen

Neem contact met ons op!

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie of wil je een afspraak maken?
Laat het dan gerust weten door het onderstaande formulier in te vullen of te bellen of WhatsAppen naar 06-30634924.

[contact-form-7 id="2216"]