Over ons

Over Lichtgidsen

Wij, Elles en Karin, zijn op meerdere punten uitgedaagd door het leven. Wij moesten vele hindernissen nemen en zijn door het leven niet altijd zachtaardig behandeld.
Maar toch durfden wij een stap te maken. We hadden de moed om uit onze comfortzone te treden en onze angsten te overwinnen. Daar ontdekten wij dat het leven echt zoveel mooier kan zijn, dan wat we ooit hadden kunnen dromen.

Ben jij er aan toe om ook een stap te maken? Mogen wij je helpen?

Neem contact met ons op

Better together

Na het maken van een enorme sprong, waar onze beide werelden bij elkaar kwamen, moesten wij een nieuwe weg zoeken. We hadden onze automatische piloot uitgezet om samen op pad te gaan en ons laten leiden door onze gezamenlijke liefde, onze innerlijke stem en onze creatie kracht. Waar wilden wij zijn? Wat wilden wij in het leven ervaren? Hoe zouden wij dat kunnen leven en wat zou onze leidraad zijn?

Al gauw beseften wij, dat vreugde en plezier onze belangrijkste invulling was. In alles wat we doen, brengen wij vreugde in en de liefde voor onszelf en de ander. Samen zijn we hier sterk in.

Samen zijn wij licht, dat feller schijnt. Samen zijn we een team en door samen te zijn, worden onze talenten zichtbaarder. Het is fijner wanneer we samen mogen zijn.

Het is fijner wanneer we de ander ontmoeten in deze verbinding.

De tijd in aangebroken, waarin samen belangrijk is en wanneer je samen op pad bent, wordt dat samen steeds groter. Er mag een gemeenschap ontstaan, waar we allen een onderdeel van zijn.

Het leven is better together!

Over Karin

“Karin, wat doe jij eigenlijk”?

Dit is een vraag die me vaak gesteld wordt en eigenlijk kan ik daar geen passend antwoord op geven.
Ik doe namelijk niets. Ik laat het gebeuren. Wanneer je een afspraak bij me maakt, dan ontstaat er een contact tussen ons en gaan we op reis. We reizen door jouw leven, soms ook vorige levens en we blijven bij bepaalde momenten en gebeurtenissen staan.

Lees meer over Karin
Randvoorwaarden

Over Elles

Waar je Karin vaak ziet, ben ik op de achtergrond aanwezig. Ze noemt me vaak haar “Manusjevanalles”  en dat zie ik als een compliment. Zelf zie ik het meer, als de beheerder van de randvoorwaarden. Ik zorg graag voor overzicht en duidelijkheid. Ik hou onze agenda in de gaten en natuurlijk maak ik ons bedrijf zichtbaar op al het andere vlak.

Lees meer over Elles
Wil je ons spreken?

Neem contact met ons op

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie of wil je een afspraak maken?

Laat het dan gerust weten!

Contact