Voor mensen die de
Workshop Ontdek jouw geschenken voor 2024
hebben gevolgd

Een aantal sessies, gedurende de 12 maanden van het jaar

Let op! Dit is een jaartraject voor de mensen die de ‘Workshop Geschenken voor het nieuwe jaar’ gevolgd hebben en gedurende elke maand open blijven staan voor het energieveld dat  gecreëerd is, door de aanvraag (het planten van het zaadje in januari) voor het jaar.

Om de beste versie van jezelf te worden.

Tijdens de workshop ‘Ontdek jouw geschenken voor het nieuwe jaar’ heb je mogen ervaren dat het leven gaat, zoals het leven gaat, maar dat je met elke ervaring ondersteuning en begeleiding ontvangt en daarmee kunt groeien.

Je maakt elke maand opnieuw persoonlijk contact met de Engelen en Opgestegen Meesters en kunt hierdoor meer diepte beleven en de uitnodiging nieuwsgierig te zijn naar de volgende maand. Je voelt je niet alleen, maar groeit in jouw wijsheid, liefde en kracht.
Ze gaan je helpen en staan je ter zijde om het allermooiste van jezelf te ontdekken. Je mag beseffen hoe belangrijk je bent en dat de Engelen je daarbij heel graag ondersteunen om dat daadwerkelijk toe te laten.

In dit jaartraject gaan we er echt mee aan de slag.
Elke maand (of in de 2 maanden) een afspraak met Karin, waar zich het plaatje van het leven steeds verder ontvouwt en jouw rol daarin ontdekt.

Voel je welkom!

Kies zelf hoe vaak en hoe lang

Wil je jouw plekje voor dit Jaartraject alvast reserveren?
En zo zeker zijn van een plekje? Laat het ons dan weten.

Waarom het jaartraject?

Ik vind de ontmoeting tijdens het traject, steeds weer een feestje!

Elke keer duiken we in het dagelijkse leven, waarvan jij vindt, dat het soms helemaal niet gaat, of dat het zo moeilijk is of soms zwaar. We kijken en halen het energieveld van de Engel of Opgestegen Meester van die maand erbij en dan blijkt, dat jij het geweldig hebt gedaan, maar dat het niet opgevallen is. Dat er stappen zijn gemaakt, die inderdaad moeilijk waren, maar toch uiteindelijk wel zijn gemaakt. Dat de maand niet precies dat bracht wat werd verwacht, maar wel een enorm inzicht liet ervaren.

Daarom is dit traject zo mooi. Het normale wordt speciaal. Jij krijgt vat op jezelf, maar vooral ook liefde voor jezelf. Het is een weg door de tijd en het leven, waarin jij jezelf steeds beter leert kennen en waarin je merkt hoe goed je het doet.

Karin

Meer info

De agenda is vaak snel volgepland, mocht je graag mee willen doen, laat het dan zo snel mogelijk weten.

Engelenboodschappen

Laat je inspireren

Recensies

Wat anderen zeggen over dit jaartraject

Karin is iemand die precies weet wat ze moet zeggen maar ook wat ze niet moet zeggen en weet precies wanneer ze moet luisteren. Alle belangrijke levenslessen die ik heb meegekregen van Karin resoneren na een half jaar nog na in mijn hoofd.”

Janine

In de praktijk en online

Karin en ik hebben elke maand een telefonisch sessie, dit is voor mij fijn. Kan ik afstemmen of het pad nog bij mij past. Alles kan worden besproken en niks is raar.”

Dianne

Online en op locatie

Karin maakt zo’n mooie verbinding met mijn ziel en/of onderbewuste dat ik altijd voel dat het klopt. Hoe ze dit vervolgens omzet naar het hier en nu blijft magisch. Het is concreet, inzichtgevend en puur.”

Marieke

Online

“Altijd als ik samen met Dinie bij Karin kom, heb ik het gevoel dat ik in een warm bad stap. Ik heb geleerd meer te vertrouwen en keuzes te maken waar ik achter sta.”

Gineke / In de praktijk en op locatie

“Weer een jaar om te groeien en nog meer te bloeien, mezelf mogen zijn. Zo kom ik steeds stapsgewijs dichter bij mijn doelen, onder begeleiding van Karin en niet te vergeten de Engelen.”

Dinie / In de praktijk en op locatie

“Karin is to the point, scherp, eerlijk en een heel fijne en warme vrouw. Ze neemt alle belangrijke punten of gebeurtenissen en de levenslessen met je door.”

Annette / Online

Energieuitwisseling

€ 80,-

2 uur aandacht speciaal voor jou

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor deze Workshop, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

€ 60,-

1,5 uur durende sessie

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor deze Workshop, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

€ 40,-

1 uur durende sessie

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor deze Workshop, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

Wij verheugen ons op je aanmelding

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie nodig hebben of wil je een afspraak maken?
Laat het dan gerust weten

Neem contact met ons op