Ontvang de boodschappen van de Engelen,
zodat je je licht weer terug vindt

Lieve mens,

Meestal zijn we drukdoende met onze dagelijkse bezigheden. Orde en regelmaat, mee op de lopende band, waar je het best functioneert als een grijs vierkant blokje.
Maar in dat blokje kan het zijn dat je het gevoel hebt op een doodlopende weg te zitten. Je stelt belangrijke beslissingen uit en blijft twijfelen. Problemen worden niet opgelost en veranderen niet en die ronddraaiende gedachten houden je rusteloos. Onbewust weet je, dat er een andere weg bewandeld mag worden, maar er is een angst, die je tegenhoudt.

Mijn coaching houdt in, dat we samen gaan kijken, waarom de twijfel er is, waar de angst vandaan komt en wat de rode draad, aan lessen in jouw leven, is.
Er staan al spiegels om je heen, die je ‘helpen’ een patroon te ontdekken, maar deze herken je vaak niet als zodanig.

Samen doorvoelen wij deze berichten en halen het laagje eraf, de emotie die hierin verstopt zit, mag worden bevrijd.
We herschrijven jouw overtuiging van beperkt zijn en afhankelijk, naar vrij en eigen kracht. Ik gids je door jouw thema’s. Ik geleid je. Ik geef je soms even een drukkertje.
Ik ben jouw cheerleader. Ik geloof in je. Ik overtuig je!

Wanneer jij je stap wilt maken en de hierboven geschreven woorden spreken je aan, dan verheug ik mij erop, jou te ontmoeten!

In overleg kun je zelf bepalen hoe lang je de sessie wilt laten duren.

Voel je welkom!

Mocht je nog meer willen lezen, misschien is het dan fijn om de recensies te lezen.

Recensies

Wat kun je verwachten?

Wil je je aanmelden voor een sessie? Laat het ons dan weten.

Karin, vertel eens over wat je doet
tijdens een coachingsessie?

“Wanneer je bij me aan tafel komt zitten of wanneer we elkaar zien via Zoom of videobellen, heb ik al een boodschap voor jou binnengekregen. Vaak wordt me verteld, wat ik in de komende sessie aan mag raken. Ik vertrouw compleet op deze informatie, want dit blijkt na vele jaren ervaring, de perfecte aanwijzing te zijn, waardoor we meer inzicht krijgen in jouw leven en wereld.

We drinken een kopje thee, we kwebbelen en we komen met zekerheid op het punt, waarin de boodschap ruimte krijgt. Het is gemoedelijk. Het is gezellig. Het is fijn. De helderheid die ontstaat geeft je namelijk een gevoel van herkenning en hoe jouw leven hierdoor is gaan draaien met jou in de hoofdrol.

Na een sessie zijn de meeste mensen meestal opgelucht, soms ook verward (want ik zet jouw wereld soms een beetje op de kop) en geraakt, maar er is altijd liefde en begrip voor jou en jouw zijn. Er is altijd de warme omarming, dat het helemaal goed is, wie jij bent.

Ik hoop dat je nieuwsgierig wordt en dat jij het durft om een boodschap voor jezelf te mogen ontvangen.
Ik verheug me erop, jou te ontmoeten”

Karin

Meer info

De agenda is vaak snel volgepland, mocht je graag mee willen doen, laat het dan zo snel mogelijk weten.

Engelenboodschappen

Laat je inspireren

Webshop

Recensies

Wat anderen zeggen over de coaching

Karin brengt mij altijd weer liefdevolle ‘her-innering’. Het voelt als een groot cadeau aan mezelf als ik een afspraak heb. Ik voel me altijd echt gezien, en er wordt altijd iets essentieels geraakt waardoor ik weer verder kan, weer op mezelf afgestemd ben. Soms is Karin ook even heel direct en voel je: Já, dat moest gezien/gevoeld/gehoord worden!

Amanda

Online

Ik ben zo dankbaar dat Karin mij de steun en het vertrouwen gaf die ik nodig had als ik weer van mijn pad af was gevallen. Door haar kon ik me herpakken en weer verder.”

Rolien

In de praktijk en online

Karin laat mij tot nieuwe inzichten komen en mijn Eigen Wijsheid ontdekken. Dit helpt mij mijn hart te openen en steeds beter mijn weg te vinden in dit leven.”

Anne

In de praktijk en online

Karin is echt een hele fijne vrouw die werkt vanuit haar Hart, die samen met de boodschappen van de engelen jou heel veel handvaten geeft om het beste uit jezelf te halen. Ik ben elke keer blij na een sessie!

Nellie / Online

Karin laat mij zo mooi zien wat er Echt speelt in mij op een diepere en Spirituele laag. Het maakt ook niet uit wat voor onderwerp, alles is goed en bespreekbaar. Dit geeft een heel veilige en vertrouwde band met Karin.

Michel / Online

Dankzij haar leer ik steeds meer en steeds beter te accepteren dat het leven gaat zoals het gaat en om niet (langer meer) te voldoen aan de verwachtingen van anderen en van dat wat maatschappelijk gewenst is.

Negesty / In de praktijk

Energieuitwisseling

€ 80,-

2 uur aandacht speciaal voor jou

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor deze Workshop, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

€ 60,-

1,5 uur durende sessie

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor deze Workshop, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

€ 40,-

1 uur durende sessie

Meld je aan

Wanneer je je aanmeldt voor een sessie, geef je aan dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

Wij verheugen ons op je aanmelding

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie nodig hebben of wil je een afspraak maken?
Laat het dan gerust weten

Neem contact met ons op