Veroordeel jezelf niet langer

Ik had een droom en werd midden in de nacht wakker. Ik keek op mijn wekker 2.44 uur. Een glimlach trok over mijn gezicht. Al geruime tijd, besef ik dat het Universum over me waakt en precies weet waar het mee bezig is. Ik geef me over en laat de nacht aan mij voorbij trekken, zonder dat ik de slaap weer kan vatten.
Ik probeer me mijn droom te herinneren en al terug voelend komen de beelden weer voor mijn ogen.
Mijn droom was als volgt:

“Ik bevond me in de wereld van het licht en was diep en intens gelukkig. Ik stroomde door alles heen en kon me overal in verplaatsen. Ik voelde me groot in het klein en toch grootser dan alles wat ik kende. Het gehele heelal was in mij en toch was ik er een onderdeel van. Nu ik dit probeer op te schrijven, kan ik bijna geen woorden vinden, die dit beeld zouden kunnen uitleggen. In ieder geval wilde ik vanuit dit grote gelukkige veld, mezelf nog meer leren kennen. (Het verhaal van het Kleine Zieltje besefte ik me ook tijdens mijn droom ).

Ik gaf de intentie door aan het liefdevolle veld en iedereen jubelde voor mijn moedige besluit. Alles vloeide weer door en om me heen, waardoor ik nog meer dapperheid ervoer. Vanuit het grote gevoel van eenheid, maakte ik de stap. Ik voelde een laatste omhelzing en ik ‘koppelde’ af. Alsof ik via een grote glijbaan van hoge trilling steeds lager gleed en uiteindelijk aankwam op aarde. Op het moment van ‘vaste stof’ en ik de aarde bereikte, kwam er een schaduw over mij heen.
Het licht werd vergeten. Ik stond midden in de dualiteit van de 3e dimensie. Ik keek geschrokken om me heen.
Ik zocht. Ik tastte de wereld af. Ik huilde. Ik verdwaalde… en uiteindelijk keurde ik me af.
Als ik licht zou zijn, maar me nergens terug kon vinden, dan was ik vast niet van waarde op deze wereld.
Ik wees me af.

Mijn droom ging verder:

Ik wees me af. Ik liep en groeide op. Ik veranderde mijn naam. Ik moest mager zijn. Ik moest mooi zijn. Ik moest intelligent zijn. Ik moest succesvol zijn. Ik moest een ideale partner zijn… ik wilde… ik moest zijn zoals de dualiteit van mij verwachtte. Ik paste me aan. In het vierkante blokje op de lopende band van onze maatschappij met z’n geloofsovertuigingen, vaste patronen en verwachtingen.
Zonder het bewust te beseffen, bleef ik mezelf steeds afwijzen. Wat ik ook deed, diep in mij bleef ik het licht, dat met schaduw bleef gaan en zich niet goed genoeg voelde. Licht was er op aarde niet te vinden, dus licht mocht er niet zijn en kon ik mezelf niet bevestigen.

Mijn droom ging nog verder, want de beelden rolden steeds sneller alsof ik in enorm kort tijdsbestek de boodschap van mijn droom moest beseffen.

Ik werd omhoog getrokken, zodat ik van bovenaf naar de aarde en de mensheid kon kijken.
Ik zag het mechanisme van afkeuring, dat bij bijna elke mens aanwezig was. Wanneer een lichtje op aarde komt, is er de afwijzing van zijn ware ZIJN. Het lichtje vindt zichzelf nergens terug.  Het licht wordt uitgenodigd in de loop van zijn leven zichzelf weer terug te vinden. Het is dus aan het licht, te ontdekken dat het zichzelf niet langer
afkeurt maar omhelst.
Ik hoorde de woorden:
”Jij bent een onderdeel van het geheel. Jij bent licht. Stop met de afkeuring van het licht, omdat je het niet terug ziet. Wanneer je in het donker wandelt en je keurt jouw licht af, zal het donker blijven.
Wanneer je in het donker gaat en je zet jouw licht weer aan, dan zul je steeds meer mensen met licht ontmoeten.
Raak elkaar aan. Herinner de wens, de wijsheid, het licht, jouw licht en straal!
Het is jouw licht, dat de aarde aanvraagt. Het is de dualiteit, die je begeleidt om jezelf erboven te plaatsen en te ontdekken, dat het een illusie is, dat jij jezelf moet afwijzen.

Jij bent het licht, waar we op hebben gewacht! Welkom!”

In licht en liefde, Karin

Jij bent het licht waar we op hebben gewacht! Welkom!

~ Karin

Veroordeel jij jezelf of anderen ook? Vind je het moeilijk om jezelf te bevestigen? Zoek je ook de zekerheden in jezelf?
Misschien kunnen we samen jouw eigen pad ontdekken.
Ik help je heel graag.

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

12 sessies van 1 uur, gedurende het jaar

Voor de mensen die de Workshop ‘Geschenken voor het nieuwe jaar’ gevolgd hebben en daarbij de ondersteuning graag willen ontvangen om er echt mee aan de slag te gaan.

Om de beste versie van jezelf te worden.

Tijdens de workshop ‘Ontdek jouw geschenken voor het nieuwe jaar’ heb je mogen ervaren wat het komende jaar voor jou in petto heeft. Je hebt hierbij persoonlijk contact gemaakt met de Engelen en Opgestegen Meesters om elke maand van 2023 afzonderlijk te bekijken. Ze gaan je helpen en staan je ter zijde om het allermooiste van jezelf te ontdekken. Je mag beseffen hoe belangrijk je bent en dat de Engelen je daarbij
heel graag ondersteunen om dat daadwerkelijk toe te laten.

In dit jaartraject gaan we er echt mee aan de slag. Elke maand een afspraak van 1 uur met Karin, waar jullie meer de diepte in gaan.

Voel je welkom!

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie? WhatsApp dan 06-12667967 (Elles)

Het jaar 2022 was een jaar waar je uitgedaagd werd om dichtbij jouw waarheid te blijven en daar de ander ook in te respecteren. Je wordt je bewust van de liefde en de overgave daaraan. Soms is het een pad waar nog van afgeweken kan worden, soms is deze weg echter totaal helder en duidelijk.

Vanuit innerlijke verbinding met de liefde zal 2023 een jaar zijn, waar je telkens terugkomt naar de basis, om dapper en moedig de volgende stap te maken.

Tijdens deze workshop mag je ervaren wat het komende jaar voor jou in petto heeft.
Je maakt hierbij persoonlijk contact met de Engelen en Opgestegen Meesters om elke maand van 2023 afzonderlijk te bekijken.
Ze gaan je helpen en staan je ter zijde om het allermooiste van jezelf te ontdekken.
Je mag beseffen hoe belangrijk je bent en dat de Engelen je daarbij
heel graag ondersteunen om dat daadwerkelijk toe te laten.

Voel je welkom!

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie? WhatsApp dan 06-12667967 (Elles).

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

Recensies

Surya

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar! Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt! ~ Lees verder...

Carina

De groei die ik door mocht maken in de afgelopen jaren, heb ik voor een groot deel te danken aan jou. ~ Lees verder...

Rolien

De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! ~ Lees verder...

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat