DE waarheid bestaat niet

Het zijn geen eenvoudige tijden. Er is overal chaos. Waar wij ooit de toekomst met vertrouwen tegemoet traden, worden we nu geconfronteerd met een situatie, die niet meer in te vullen is met oude overtuigingen.

Het moment nadert waarop we mogen vernieuwen. Wat niet meer bij ons past laten we los. Wat ons niet meer dient, mogen wij laten gaan. Waar we niet meer gelukkig van worden, houden we niet meer langer vast.

We gaan open staan. We gaan ons verbinden. We gaan groeien. We stappen naar de weg, die door het hart zal worden getoond. Het hart is de stem van de waarheid. De waarheid die voor elke mens anders kan zijn. De waarheid die zich gedeeltelijk bij ieder van ons heeft ontwikkeld. Er is geen ‘fout’ of ‘verkeerd’. Er is geen ‘naïef’ of ‘onnozel’. Er is geen ‘dom’ of wat dan ook. Ieder van ons heeft een stukje van de algehele waarheid.

Hierover is geen discussie mogelijk. We hebben namelijk geen weet van het levensplan van de ander. We weten niet uit welke context hij of zij de waarheid heeft ervaren. We weten alleen dat DE waarheid niet bestaat en dat we met elkaar een groter perspectief mogen creëren. Hoe meer we weten, hoe meer we beseffen, dat we niet alles weten.

Onze blik verruimt zich. Ons weten vergroot zich. Onze verbinding verdiept zich en in liefde gaan we samen. Vanuit het hart mogen we gaan. Vanuit een diepe bron van wijsheid mogen we zien, mogen we horen, mogen we weten.
( En dat is weer mijn waarheid 😉 )

In licht en liefde, Karin

In licht en liefde,
Elles en Karin

DE waarheid bestaat niet

~ Karin

Kun jij de weg vinden uit de chaos? Of verdwaal je nog regelmatig of af en toe? Ben je op zoek naar JOUW waarheid?
Misschien kunnen we samen jouw eigen pad ontdekken.
Ik help je heel graag.

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

Lieve mensen,

Tijdens de Cursus Helende Engelen krijg je niet zomaar lessen, waarin je ontdekt wat deze Engelensymbolen inhouden. Je leert namelijk, terwijl je allerlei vormen aangereikt krijgt, ook wie jij zelf bent. De Engelen laten zich zien, horen en voelen, met de boodschappen die ze jou aandragen. Je leert hoe je de Engelen uit kunt nodigen, hoe jij je eigen stijl ontwikkelt en wat je aangereikt krijgt, ook te interpreteren. Maar in elke les wordt er ook naar jou gekeken en worden ook stukjes van jezelf bloot gelegd. In 10 lessen leer je de Engelensymboolkaarten kennen en ook een heel groot gedeelte van jezelf.

Hierbij ben ik jouw cheerleader.

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie? WhatsApp dan 06-12667967 (Elles) of stuur een email naar info@lichtgidsen.nl

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

Recensies

Surya

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar! Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt! ~ Lees verder...

Carina

De groei die ik door mocht maken in de afgelopen jaren, heb ik voor een groot deel te danken aan jou. ~ Lees verder...

Rolien

De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! ~ Lees verder...

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat