Laten we samen in eenheid bestaan

Het licht keert weder. De zon versterkt zich weer om in vertrouwen de wereld te verblijden.
De zon raakt ons met elke straal, zonder zelf te verminderen. Grenzeloos en oneindig vertrouwend op zijn innerlijke vuur. Zullen wij als mensen, dit licht ook weer activeren? Wij zijn zonnen. Wij zijn goddelijke wezens, die onuitputtelijk in licht kunnen voorzien. Dit licht kan ons begeleiden en sturen naar een wereld waar liefde is en waar de vrede gevierd wordt. Zullen wij thuiskomen bij onszelf en niet langer angstig zijn voor deze grootsheid.
Zullen wij ons thuis gaan vormen naar een beeld, dat diep in ons verworteld zit?

De zon keert weder. Het licht versterkt in kracht. De aarde mag hierin mee gaan en ons allen verheffen naar een nieuwe wereld waar wij als mens, weer in de goddelijke waarheid zullen verblijven.
Stap voor stap zijn we afgedaald in de individualiteit en dualiteit. We hadden het doel voor ogen.

We wisten welke richting te gaan. Nu staan we op het punt, dat we mogen beseffen, de keuze in handen te hebben, waar we vanaf nu naar toe mogen gaan. We verhogen onze trilling. We dansen in blijdschap. We letten niet langer op de angsten en twijfels. We hoeven geen omwegen meer te maken. Het is tijd! Het doel is in zicht.

Nu is het belangrijk de trilling hoog te houden. De frequentie niet meer te laten zakken. Waar word je blij van.
Waardoor ga je lachen. Waardoor zing je? Wanneer maak je plezier?
Wanneer je met de rug naar de zon toestaat, zul je altijd schaduw blijven vinden. Het is tijd vanuit jouw goddelijke zelf, je gezicht naar de zon te draaien. Daar zul je enkel nog licht en warmte ontvangen. We gaan en blijven in onze staat van vreugdevolle zijn.
Het is tijd, dat dit vertrouwen weer voelbaar wordt. We hoeven niet langer vanuit het 3D perspectief met pijn en verdriet om te gaan. Het is voorbij. Het NU is daar. In het NU is alles goed en voor jouw ziel enkel maar groei en ontwikkeling. Kunnen we met elkaar de trilling verhogen en transformerend vergeven? Kunnen wij de last achterlaten en de vrijheid omarmen? Kunnen wij zijn vanuit liefde en geborgenheid? Kunnen wij de Nieuwe Wereld vormen vanuit een beeld, dat alleen nog maar over eenheid spreekt? Kunnen wij ons eindelijk verbinden en ook verbonden blijven? Wij zijn één en van daaruit kunnen wij één Wereld creëren.

Jij bent welkom. Voeg je toe aan onze groep van Lichtwerkers. Voel je thuis. Vertel wie je bent en je zult in liefde worden gezien. Laat jouw pijn los, want je bent niet jouw pijn. Laat jouw trauma los, want je bent geen trauma.
Laat jouw wonden helen. Laat jouw hart vanuit vrijheid spreken en kwetsbaar zijn en laat de ander toe in de mate waarop jij jezelf liefhebt. Voel je welkom. Je wordt gezien.

Hele fijne Kerstdagen en voor 2023 lichtvoetige wijsheid en vertrouwen op de liefde.

Stel je elke dag de vraag: “Wat er vandaag op mijn pad komt, wat zou de liefde doen?” en ontdek dan, wat dat met jou en jouw leven doet.

In licht en liefde, Karin en Elles

Vraag jezelf af ‘wat zou de liefde doen?’ en ontdek dan, wat dat met jou en jouw leven doet.

~ Karin

Vind jij het moeilijk om je energie hoog te houden? Om je last achter te laten en de vrijheid te omarmen?
Misschien kunnen we samen jouw eigen pad ontdekken.
Ik help je heel graag.

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

12 sessies van 1 uur, gedurende het jaar

Voor de mensen die de Workshop ‘Geschenken voor het nieuwe jaar’ gevolgd hebben en daarbij de ondersteuning graag willen ontvangen om er echt mee aan de slag te gaan.

Om de beste versie van jezelf te worden.

Tijdens de workshop ‘Ontdek jouw geschenken voor het nieuwe jaar’ heb je mogen ervaren wat het komende jaar voor jou in petto heeft. Je hebt hierbij persoonlijk contact gemaakt met de Engelen en Opgestegen Meesters om elke maand van 2023 afzonderlijk te bekijken. Ze gaan je helpen en staan je ter zijde om het allermooiste van jezelf te ontdekken. Je mag beseffen hoe belangrijk je bent en dat de Engelen je daarbij
heel graag ondersteunen om dat daadwerkelijk toe te laten.

In dit jaartraject gaan we er echt mee aan de slag. Elke maand een afspraak van 1 uur met Karin, waar jullie meer de diepte in gaan.

Voel je welkom!

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie? WhatsApp dan 06-12667967 (Elles)

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

Recensies

Surya

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar! Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt! ~ Lees verder...

Carina

De groei die ik door mocht maken in de afgelopen jaren, heb ik voor een groot deel te danken aan jou. ~ Lees verder...

Rolien

De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! ~ Lees verder...

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat