Karin, wat doe je eigenlijk?

Dit is een vraag die me vaak gesteld wordt en eigenlijk kan ik daar geen passend antwoord op geven.
Ik doe namelijk niets. Ik laat het gebeuren. Wanneer je een afspraak bij me maakt, dan ontstaat er een contact tussen ons en gaan we op reis. We reizen door jouw leven, soms ook vorige levens en we blijven bij bepaalde momenten en gebeurtenissen staan. De ene keer is het heel duidelijk en herinner jij je dat ook, maar ook stoppen we regelmatig bij ervaringen, die jij je niet meer herinnert, maar waar jij je wel door laat leiden. Onderhuids zijn hierdoor overtuigingen vast gaan zitten. Het zijn patronen geworden en deze bepalen hoe jij denkt en je gedraagt. Ik zal enkele benoemen, maar er zijn er enorm veel. De overeenkomst is eigenlijk altijd. Je bent niet meer degene die jij als kind was en je weet niet meer, waarvoor je hier op aarde kwam: “Ik ben dom. Ik ben waardeloos. Ik ben sterk. Ik ben een leider. Ik weet het altijd. Ik durf niet. Ik kan niet. De ander zal me vast en zeker …. ( en vul dat maar in, want deze zin is eindeloos”).

Ik ben een Lichtgids en daarmee wil ik zeggen, dat ik je geleid en gids naar jouw ziel en jouw ware potentie. Daarbij beschijn ik wat jij vergeten bent. Ik laat je heel voorzichtig weer in contact komen, met de grootsheid van jezelf. Het is een heerlijke reis, maar soms zit het onderhuidse patroon zo vast, dat er veel weerstand voelbaar is, om de grootsheid te kunnen aanvaarden. Terwijl ik met je spreek, mag je ook altijd vragen stellen of eigen inbreng toevoegen. We zijn namelijk gezamenlijk op weg.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of weet je iemand die het heel fijn zou vinden om een sessie met mij te doen?

 

Neem gerust eens contact met me op en maak een afspraak via WhatsApp 06-30634924 of email info@www.lichtgidsen.nl.

Ik ontmoet je graag in licht en liefde.

– Karin

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat