Het licht wordt steeds sterker

Het licht wordt steeds sterker, maar hierdoor wordt ook steeds duidelijker wat tot nu toe, niet zichtbaar was. Kijken wij naar de wereld, dan is overal chaos en worden we overspoeld door dreiging van het één of het ander. Op 21 december 2019 hebben wij het voor ons liggende jaar begroet. We hadden intuïtief gevoeld, dat 2020 een jaar van creatie zou zijn en van het opwaarderen van de vrouwelijke energie. Nu zitten wij midden in dit jaar en kun je je af gaan vragen, wat is er geschapen en waar is onze vrouwelijke energie gaan staan?

Zie jij ook, dat dit precies is wat er over het grote geheel gaande is. De mannelijke daadkracht wil in actie komen en succes ervaren, terwijl de vrouwelijke energie voor verbinding en zorg staat. Ik heb het gevoel, dat alles op alles wordt gezet om de macht in handen te houden, terwijl er ook steeds meer groepen vanuit liefde aan verbinding vorm gaan geven. Creatie vanuit het hart, helen van oude wonden. We willen niet meer als een kudde gaan, die volgzaam achter de herder aanwandelt. We volgen vanaf 2020 ons hart en onze eigen waarheid.
Het mannelijke principe werkt niet meer, maar de zachte kracht hebben wij wel nodig. De vrouwelijke onderdanigheid werkt niet meer, maar we hebben de kracht van zacht wel nodig. We staan op het punt om geschiedenis te schrijven, wanneer we onze wereld zo creëren, dat we in balans komen te staan. We komen als één wereldbevolking in evenwicht, vrede en harmonie. De hemel op aarde is maakbaar.

Voor mij geldt het om mijn waarheid te vinden. Ik zoek mijn informatie en vind wat bij mij past. Ik word niet mijn informatie. Ik hoef niet met de informatie in mijn hart te handelen, maar wel vanuit mijn hart de liefde inbrengen.
Wanneer het licht sterker wordt, zal het duister verdwijnen. Vanuit mijn perspectief stuur ik dan liefde naar wat verlicht mag worden. Liefde is het antwoord. Liefde is de energie die nu nodig is.
Liefde laat de wereld lichter worden. Lichter qua gewicht en lichter qua licht… Liefde is de kracht die de mensheid tot elkaar brengt en opnieuw verbinden zal. Voel de kracht van de liefde, ervaar de warmte van de liefde, weet dat jij een deel van deze liefde bent. Terwijl we gaan beseffen dat liefde een deel van ons is en dat liefde oneindig sterk is en altijd de dragende kracht is, zal je ontdekken dat met liefde de trilling omhoog gaat en je boven het huidige patroon uit kunt stijgen. In liefde vormt zich vertrouwen en overzicht, dan merk je dat het mannelijke en het vrouwelijke samenvallen.
Ik merk op dit moment dat er veel zielen op aarde zijn, die in de tijden van Jezus hebben geleefd, maar ook in Atlantis aanwezig waren. We zijn nu weer bij elkaar om de volgende stap te maken. Het gaat nu gebeuren, we weten het, we voelen het, we worden ongeduldig en voelen een soort spanning. Verbind je met het licht van de zon, het gouden licht, dit licht bevindt zich ook binnenin jou. Voel wie jij waarlijk bent en stap op jouw podium. Neem jouw plek in en weet hoe groots je bent.  Twijfel niet meer of het wel klopt, maar neem jouw heerschappij op over jouw leven. Jij bent een godsvonk en wanneer we dat gaan beseffen, zullen alle vonken zich tot één vuur vormen. Het vuur van de Liefde!

Karin

Jij bent een godsvonk en wanneer we dat gaan beseffen, zullen alle vonken zich tot één vuur vormen. Het vuur van de Liefde!

~ Karin

💫💫💫💫

Op 22 augustus zijn wij 6 jaar geleden aan elkaar verbonden door middel van een Handfastingsceremonie.

We hadden destijds aan jullie gevraagd om je energetisch met ons te verbinden en daardoor de energie te verhogen. Daar is met grote getale reactie op gekomen en wat was het heerlijk om op dat moment met zoveel liefde verbonden te zijn. Ieder kon toen ook zelf de liefde tot zich laten komen.
Is het misschien een idee, om deze verbinding, juist in deze roerende tijd, nog een keer neer te zetten en misschien wel veel vaker, zodat we deze energie meer toe kunnen laten in ons leven van alledag.
Wij nodigen jullie daartoe uit om komende zaterdag 22 augustus weer met ons en elkaar een connectie te maken.
Vanuit licht en liefde, zullen wij, samen een golf van vertrouwen en warmte scheppen. We zijn allen belangrijk in wie we zijn. We mogen op onze eigen plek staan en daarbij beseffen, dat we waardevol zijn. In dit gevoel kunnen wij elkaar bereiken en elkaar ondersteunen en verheffen en daarmee de wereld wat lichter maken.

Handfasting Karin en Elles

Zullen we zaterdag om 11.22 uur even stil gaan zitten ( op een voor jou fijne plek ) en vanuit het hart, ons met elkaar verbinden? Stel jezelf het mooiste voor, dat je kunt bedenken. Is het een hand van jouw geliefde, is het de vertedering voor een baby of het zien van de verwondering van een kind of de liefde in het algemeen of de blik voor een schitterend uitzicht of de natuur? Bedenk voor jezelf, waar jij blij en gelukkig en ‘verliefd’ door wordt.
Het mag allemaal.

We verbinden in liefde. We verbinden met elkaar. We zijn dichtbij en vanuit liefde kun je voelen, dat jij erbij hoort.

Je bent van harte welkom om mee te doen!
Zaterdag 22 augustus om 11.22 uur.

In licht en liefde,
Elles en Karin

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat