Het grote ontwaken

We gaan ontwaken! Maar hebben we in de gaten dat er 2 soorten slaap zijn?
De slaap van onze tegenwoordige maatschappij, waarin we als een kudde gaan om te produceren en geld te verdienen en de slaap die ons bij het Kosmische Plan vandaan houdt?

Wanneer je langzaam maar zeker wakker wordt ontdek je eerst dat de wereld waarin we leven een soort spel/ toneelstuk is, of zoals ik het zelf benoem; een lopende band van het productieproces, met de mens als nationaal product.

Onze energie wordt geruild voor geld. We kunnen alles kopen en daarmee denken wij vrij te zijn. Wanneer we dit spel doorzien, gaan we in de weerstand en proberen wij ons hieruit te manoeuvreren. Je wilt strijden tegen de macht die misbruik van je maakt en onderdrukt.

Het andere ontwaken is wanneer je ontdekt dat jij als mens grootser bent dan je ooit hebt durven dromen. Dat je de ‘creator’ bent van het leven dat je hier wilt gaan leiden. Je stijgt op dat moment boven het spel uit en wordt wakker vanuit liefde. Licht en liefde zijn dan de energie die gebruikt gaan worden en die de macht in handen nemen. Daarmee gaan we in onszelf stromen en kan niemand ons de autonomie afnemen. Je gaat als mens op pad om deze 2 ‘plannen’ te doorgronden en te ontrafelen. Plan A leef je zoals het je voorgedaan wordt, tot aan het moment dat je ontdekt dat je niet vrij bent om te doen wat jij werkelijk zou willen doen. Soms gebeuren er dan dingen waardoor je op een andere weg gezet wordt en je niet meer op de automatische piloot mee kunt gaan.

Van daaruit word je steeds meer geleid naar het grotere plan, Plan B. Deze laat je ontdekken wat er in je zit en dat dit weten diep begraven ligt. Hoe fijn zou het zijn dat we nu niet zouden vechten en strijden, maar in liefde op weg zouden gaan naar onszelf. Met onze eigen macht in handen. De grootste macht die niemand ons af zal kunnen nemen. Hoe fijn zou het zijn dat we onze ogen open zouden doen en na een fractie van verwondering je zelfwaarde vanuit jouw herinnering op zou kunnen laten bloeien.

Het is niet te koop. Je kunt het niet verdienen. Je zult het nergens aangeboden krijgen. Je kunt het alleen bij jezelf halen. In jouwzelf zit het opgeslagen. Aan jou de eer om de sleutel om te draaien, de deur te openen en het licht en de liefde te laten stromen. Jouw leven zal drastisch veranderen. Je zult niet meer gevoelig zijn voor de buitenwereld, omdat jouw binnenwereld jou naar een leven zal leiden dat door en voor jou gemaakt is.

Ben jij klaar voor PLAN B?

In licht en liefde,
Karin

Heb jij hulp nodig om Plan B in jezelf te vinden? Ik help je er graag bij!

Wil je een afspraak maken? Je kunt me bereiken via telefoon, email of WhatsApp.

Aan jou de eer om de sleutel om te draaien, de deur te openen en het licht en de liefde te laten stromen.

~ Karin

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat