Je eigen versie van het leven

****

Lieve lieverd,
Dank je wel voor je vertrouwen dat je in ons gesteld hebt.

Wij zijn trots op je, dat je de moed hebt
om op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent!

Jij bent uniek, liefde en wijsheid!

Alle liefs, licht en liefde,
Karin en Elles

Jij bent uniek, liefde en wijsheid!

~ Karin

Boodschap van Sandalphon

‘Ik verander met zachtheid de wereld’

Wanneer we starten met onze workshop ‘Jouw geschenken voor het nieuwe jaar’, zit ik stil en vraag aan mijn engelen welke Aartsengel of Opgestegen Meester ons zijn boodschap overbrengt voor het komende jaar. Intuïtief trek ik dan uit het kaartendeck.
Dit jaar kwam Aartsengel Sandalphon naar voren. Er verscheen meteen een glimlach op mijn gezicht.
Zijn affirmatie is: “Ik verander met zachtheid de wereld”. Zijn energie van zachtmoedigheid straalde me tegemoet. Zijn verhaal aan mij was duidelijk. Hij vertelt over een wereld, dat zich transformeert naar een wereld die de liefde in gaat zetten. De mensheid verlangt weer naar een leven, waarin er gespeeld mag worden en waarin de vrouwelijkheid in al haar glorie gezien mag worden. Zachtmoedigheid in plaats van assertiviteit. De liefde voorrang geven en daarin de diepte ervaren. Liefde is geen oppervlakkig woord, wanneer de liefde z’n intrede doet, dan gaan wij als mens vanzelf de diepte in. Want liefde heelt de wonden. We laten weer gevoelens toe en we begrijpen het verwonde hart. Door het openen van ons hart voor de liefde, komen we terug in het vertrouwen dat alles goed is of goed zal komen. In rust, vrede en gelatenheid laten we zijn en mogen wij ook onszelf zijn. We zijn perfecte goddelijke wezens, die vanuit de liefde de wereld gaan transformeren.

In november waren we aanwezig bij een magisch optreden van ‘The Wanderer’. Hun teksten en muziek raken in je diepste wezen. Wanneer je dit gaat luisteren, sluit dan even je ogen en neem het tot je. Het past precies bij de tijd waarin we leven. Stel jezelf de vraag; Durf ik mijn grootsheid te leven?

Heb je voor 2024 nog geen afspraak gemaakt en wil je toch graag een sessie met Karin doen? Geef dit dan zo snel mogelijk even aan. De agenda staat bijna vol. Half maart zijn er nog een paar plekjes 😘

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

Recensies

Surya

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar! Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt! ~ Lees verder...

Carina

De groei die ik door mocht maken in de afgelopen jaren, heb ik voor een groot deel te danken aan jou. ~ Lees verder...

Rolien

De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! ~ Lees verder...

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat