Workshop ‘Met hart en ziel ontmoeten’ 17 oktober

Als mens op aarde bewandel je het pad, dat steeds verder van jouw goddelijke bron afleidt. Je past je aan, aan de verwachtingen, overtuigingen en regels van de maatschappij waarin je opgroeit. Je doet zoals iedereen altijd heeft gedaan en mocht je een andere gedachte hebben of een ander zicht, dan wordt deze vaak onbewust bijgeschaafd.
Je eigenheid is in deze tijd niet handig, want we moeten als één groot mechanisme meedraaien.

Een mens is echter een goddelijk wezen, die de herinnering in zich draagt, die ooit weer omhoog kan worden gehaald. In ieder leven komt een moment, waarin je jezelf een vraag gaat stellen. Deze vraag kan bevrijdend zijn, maar ook grote chaos veroorzaken.

Martine, Karin, Elles en Joke

Want als het antwoord komt, zal het leven niet meer op de automatische piloot geleefd kunnen worden. Je wordt je namelijk bewust van jouw goddelijke aard en wilt je bevrijden uit de cocon. Je wilt je vleugels weer gebruiken en jouw licht weer laten schijnen.

Het is geen simpele of eenvoudige weg, om je weer te openen voor jouw goddelijkheid en wat dat allemaal extra met zich meebrengt. Je ontdekt wellicht dat je het nooit alleen hebt hoeven te doen, er was altijd een persoonlijke beschermengel om je heen, misschien zelfs meer dan één. Je merkt misschien dat het universum je in alles terzijde heeft gestaan, maar dat je niet bewust was van deze hulp. Je merkt mogelijk dat er een groter plan ten uitvoer komt, waarin jij een prachtig mooie plek in mag nemen. Je ontdekt dat jij inbreng hebt! Je mag je plaats innemen, die voor jou gereserveerd is. Je mag jouw plek pakken en de dans van jouw leven dansen. Vanuit de bron breng jij het licht. Vanuit het licht breng jij jouw waarheid. Vanuit jouw waarheid leef jij in liefde. Vanuit de liefde klinkt jouw stem.

Jouw stem is een unieke verbinding met jouw liefde en jouw zijn. Jouw stem is nergens op de gehele wereld nog een keer te horen. Jouw stem is een klank en deze klank vertegenwoordigt een trillingsveld en deze kun je bespelen.
En… in jouw stem zit de opening voor verbinding. Je zou dat kunnen voelen, wanneer je samen zingt. Wanneer je samen een spreuk uitspreekt. Wanneer ieder zijn stem inbrengt, tot een golf van klank.

Tijdens de weg van je leven kom je vele stemmen en vele klanken tegen en de ene resoneert met je, de andere niet. Zonder dat je het weet, word je geleid en beweeg je op de golven en zoek je houvast. Soms blijkt de muziek te veranderen en glij je naar een ander pad. Soms kom je op het punt, dat er teveel prikkels zijn. Je krijgt het gevoel, dat de melodie niet langer bij je past. Eigenlijk dat de toon nooit in jouw muziekstuk paste. Je merkt dat jij jouw stem niet verder hebt ontwikkeld en dat je een lied zong dat niet de jouwe was.

Het wordt tijd voor een nieuw begin. Eerst is er nog angst, want stel dat je vals gaat zingen. Stel je voor dat je niet perfect kan zingen. Stel je toch in hemelsnaam eens voor, dat jouw stem niet in de maat zingt. Dat is spannend! Maar stel je eens voor, dat jouw stem juist de mooiste aanvulling is voor een lied. Zou dat niet geweldig zijn? Zou het lied met alle stemmen, hoog en laag, donker en licht, krachtig en zacht, niet schitterend mooi in ons hart doortrillen?

Durf jij het aan? Zullen we samen onze stemmen verbinden. Zullen wij samen onze handen verbinden tijdens een dans? Zullen wij samen een trillingsveld neerzetten dat ondersteund wordt door de engelen?

Zullen we een verbinding maken tussen ons allemaal en in liefde deze uit gaan dragen?

Je bent van harte welkom!

In licht en liefde, ook namens Joke en Martine,

Karin en Elles

Klik op bovenstaande afbeelding voor alle informatie over de dag

Of klik hier

Wil je je aanmelden om zeker te zijn van een plekje?
Dat kan via Elles: 06-12667967 (WhatsApp / Signal / Telegram / Sms)

Durf jij het aan? Zullen we samen onze stemmen verbinden. Zullen wij samen onze handen verbinden tijdens een dans? Zullen wij samen een trillingsveld neerzetten dat ondersteund wordt door de engelen?

Zullen we een verbinding maken tussen ons allemaal en in liefde deze uit gaan dragen?

~ Karin

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat