We zijn gewend geraakt om de weg niet te weten

We zijn gewend geraakt om de weg niet te weten. We zijn gewend geraakt om in het duister te tasten. Hierdoor lieten wij onze autoriteit achter en gaven ons over aan een kracht buiten ons. We volgen de regels, we accepteren de wetten, we laten ons leiden door woorden, beelden en verwachtingen van die kracht die alles bepaalt. Die buitenwereld is een wereld waarin we voldoen aan de eisen van de tijd.

Op dit moment is deze tijd echter een tijd, die verandering zal gaan brengen. Deze tijd omhult zich steeds duidelijker met vertrouwen. Een vertrouwen dat opbouwend en vernieuwend zal zijn, zonder enige grens of limiet. Als mens dwaalden we in het donker, zonder te beseffen wie we waarlijk zijn. In deze duisternis hadden wij geen zicht en werden we steeds afhankelijker van de hand die ons leidde. Nu treden wij naar buiten. We hebben ontdekt dat we de moed hebben om de volgende stap te zetten. Vanuit een diep innerlijk weten, vanuit een diepe innerlijke bron, borrelt het in ons omhoog.

Een bron die langzaam maar zeker een fontein wordt. Je zou het zelfs voor kunnen stellen als een bron die een vulkaan wordt. Wil je water of wil je vuur? Aan jou de keuze, maar stel je eens open voor deze gedachte.

Gedicht ‘Het borrelt in mij…’ ~Karin

_________________________

Wanneer er een innerlijke kracht wordt wedergeboren, stel je eens voor hoeveel licht dat zal brengen, stel je eens voor hoeveel vreugde er voelbaar kan zijn, stel je eens voor wat er dan mogelijk is.
Je bent niet langer afhankelijk van een beeld, dat je is voorgeschoteld. Je bent soeverein en almachtig om in het licht te gaan staan, met het water mee te stromen of het vuur op te stoken voor vernieuwing.

De tijd van transformatie is de tijd, die je ondersteunt om nu je ware zijn te herinneren. Je mag naar binnen gaan en daar jouw wijsheid ‘inneren’. Je mag het eigen maken. Je mag het opeisen als jouw ware zijn. Jouw ware zijn en dat van de ander zullen zich verbinden en de stroom zal zich versterken. De stroom is van goddelijke aard, die geen oordeel heeft en leeft vanuit de liefde.

Deze tijd brengt vertrouwen, overgave, verbinding, harmonie en vreugde. Dit alles ontstaat uit de liefde. Onze waarheid, onze wijsheid, onze goddelijkheid, onze grootsheid, kan niet in het donker voortbestaan. Het is licht. Het is liefde. Het is meer dan je ooit hebt beseft.

Vertrouw op deze weg, vanuit jouw innerlijk weten. Iedereen is onderweg. Wij zijn allen onderweg. Geef elkaar de hand, wanneer je de ander ontmoet. Zwaai naar de ander, wanneer er misschien nog een afstand afgelegd moet worden. Nodig de ander uit om ook te vertrekken. Dit alles vanuit de liefde.

We oordelen niet langer en zien de waarheid. We zien in ieder een druppeltje van de grote goddelijke oceaan. Elk druppeltje is van waarde. Elk druppeltje is een onderdeel. Wij zijn allen onderweg.

In licht en liefde, Karin en Elles

“Deze tijd brengt vertrouwen, overgave, verbinding, harmonie en vreugde. Dit alles ontstaat uit de liefde. Onze waarheid, onze wijsheid, onze goddelijkheid, onze grootsheid, kan niet in het donker voortbestaan. Het is licht. Het is liefde. Het is meer dan je ooit hebt beseft!”

~ Karin

Wil je ook weer op jouw eigen weg vertrouwen en vind je het moeilijk om hierin stappen te maken?
Ik help je graag, om vooruit te komen.

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

Recensies

Klik op de naam om meer te lezen of lees hier alle recensies.

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat