Webshop

De wereld verandert met grote stappen en we merken steeds vaker, dat de mens zoveel meer is dan een stoffelijk omhulsel. Ons menselijk lichaam bestaat ook uit energie en trilling en als deze niet in balans is, krijgen we kwaaltjes, worden wij ziek en raken we uitgeput. We hopen met de Lichtgidsen een product aan te kunnen bieden, dat de mens, ook in het fijnstoffelijke gedeelte, kan ondersteunen en leiden. Een gids die je naar het licht in jezelf kan leiden, die je kan begeleiden en inzichten zal geven.

Het wordt steeds duidelijker, dat de mensheid zich op dit moment in een enorm veranderingsproces bevindt; in de politiek, economie, ecologie, maatschappij, gezondheidszorg en onze schoolsystemen. Maar ook in het leven van jou en mij: niets blijft overeind. De mensheid gaat door een transformatieproces, zoals het zich op Aarde nog nooit eerder voorgedaan heeft.

Bij dit transformatieproces spelen symbolen een belangrijke rol. Zij hebben een unieke, fascinerende functie. Ze vormen een belangrijke brug tussen ons menselijk rationeel bewustzijn en de oneindige werelden van datgene, dat ons (nog) onbewust en onbekend is.