Lichtgidsen.nl Blog Gastenboek Troostgeschenk Feelzgood

Wie zijn wij? Karin en Elles Lichtgidsen.nl Wie zijn wij

Wij zijn Elles en Karin, die in 2002 met Binnenste Buiten Groep begonnen zijn. We wilden graag een handreiking bieden aan mensen, om hun innerlijke beleving naar buiten te kunnen brengen. Met www.troostgeschenk.nl gebeurt dat vooral door kleine geschenkjes en gedichten.

Enkele jaren later kwamen we in contact met Ingrid Auer en zijn enorm enthousiast over haar engelenproducten die je op deze website kunt vinden. Het is absoluut niet zo dat deze Engelenproducten alle problemen oplossen en de toekomst tot  één groot feest maken, maar ze helpen ons mee om onze blokkades te ontdekken, om onszelf terug te vinden en om ons naar ons eigen binnenste te leiden.

We hebben als mens geleerd, dat wat we niet zien, niet bestaan kan. We hebben alles onder controle en benoemd en wat verder merkbaar of voelbaar zou kunnen zijn, zijn verzinsels. Hoe kaal en leeg is ons bestaan. Wetenschappelijk bewijs vormt onze wereld. Verstandelijk beredenering toont onze werkelijkheid.

Maar onze waarheid is zo anders!!! Wij zien vanuit ons hart en hebben ontdekt dat de mens trilt en kleuren afgeeft. Dat wij met een liefdevolle blik planten een gevoel van welbehagen kunnen geven en dat ze daardoor mooier en langer bloeien. Maar ook dat er engelen zijn en elfjes rondfladderen en dat we geholpen worden door toevalligheden. Alles is energie!!

Op een bepaald moment in ons leven werden wij ons daar steeds meer bewust van. Wij moesten ons leven weer op de rails krijgen. Wij moesten met een lege plek leren leven. Ons verstand vertelde ons dat het gemis zo vreselijk pijnlijk was, maar ons hart kwam met hele andere verhalen. Wij vernamen een aanwezigheid die wij niet konden uitleggen en al helemaal niet onder woorden konden brengen. Engelen kwamen steeds meer in ons leven. Eerst mochten we de producten van Angelstar gaan verkopen. Prachtige beelden, prachtige artikelen, die hoop en vertrouwen geven. Later kwamen we Ingrid Auer tegen, ook zij vertegenwoordigde de kracht van de engelen. We zijn nu begonnen met Lichtgidsen. Haar engelen producten laten ons nog meer in contact komen met het mooie hemelse plan dat voor ons mensen klaar ligt. Hoe rijk is ons bestaan, wanneer we deze begeleiding toe zouden laten!!

Let op de toevalligheden en tekentjes. Open je hart en sta erbij stil, wat jouw hart je hiermee zeggen wil. Het leven is zoveel meer, dan het invullen van tijd.

 

Volg ons ook via Facebook of Twitter