Lichtgidsen.nl Blog Gastenboek Troostgeschenk Feelzgood

Wie ben ik

Karin Anbergen

Mijn naam is Karin en ben langzaam maar zeker met de boodschappen van het licht in contact gekomen. Het zijn de fluisterende stemmen, die ons als mens begeleiden om te doen, wat er voor hem of haar te doen is. Dikwijls raken we tijdens ons levenspad de draad kwijt en komen vast te zitten in overtuigingen, patronen, opvoedkundige waardes die eigenlijk helemaal niet bij ons passen. Hoe kom je daar weer uit? Hoe krijg je beweging in jouw manier van gaan. Hoe is het überhaupt mogelijk om na grote tegenslagen ooit weer vreugde te ervaren. Het is mogelijk.

Na het overlijden van mijn dochter en mijn ouders, werd ik in het diepst van mijn verdriet, aangeraakt. Ik kreeg troost en ontving beelden, die mij moed en vertrouwen gaven. Het leven is niet bedoeld om te lijden... Het leven mag geleid worden en ik mag je hierbij helpen.

Ik schrijf voor Troostgeschenk de gedichten. Ik schrijf blogs over troost, rouw en het leven weer aanvaarden. Het licht komt altijd weer terug.
Het licht van het goddelijke, het licht van de liefde. Het licht dat de duisternis overwint.

Ik ontmoet je graag op mijn pad en zou je met mij in contact willen komen. Klik dan op één van de mogelijkheden die wij hier op deze site aanbieden.

In licht en liefde, 
Karin