Wat aandacht krijgt groeit

Wat ik aandacht geef groeit. Waar ik mij als mens op richt zal reageren. Ik besef me steeds meer,
dat ik met mijn aandacht, bergen kan verzetten, maar ook struikelblokken neer kan leggen.
Want er schuilt een keuze, in deze aandacht. Hoe richt ik namelijk mijn blik? Ben ik hierin positief gestemd en vol vreugde en kijk ik met deze energie om me heen? Of maak ik de keuze om vanuit angst, oordeel, bitterheid om me heen te kijken? Laat ik me meedrijven met een stroom en laat ik me leiden en voeg ik mijn aandacht eraan toe, dan kan mijn aandacht zelfs nog meer groeien. Dat kan vanuit een stroom van vertrouwen of vanuit angst en oordeel.
Wat ik aandacht geef, groeit.

Doordat ik dit grootse weten steeds meer helder krijg, weeg ik telkens weer mijn gedachten, woorden en gevoelens.

Wil ik in deze tijd iets vinden van een situatie of persoon, dan nodig ik mezelf uit, eerst stil te zijn en erboven te gaan hangen. Wanneer ik duidelijker beeld krijg, merk ik dat mijn aandacht vanuit liefde wordt gestuurd. Liefde geeft antwoord op een wijze, die ik als mens niet direct zou hebben bedacht. Als mens, in dualiteit, wil ik namelijk altijd voor of tegen zijn. Als mens moet ik reageren. Als mens wil ik ook een oordeel vellen. Maar als ik mijn menszijn weer aan het goddelijke verbind, dan kom ik thuis in liefde. Ik vind dan niets. Ik hoef niet te reageren en al helemaal geen oordeel meer te vellen. In de liefde blijf ik goddelijk en verbonden met alles en iedereen en als ik daar aandacht aan geef dan groeit het licht, dan groeit ons licht en stijg ik boven de situatie uit. Ik volg geen mening of een bepaalde informatie stroom. Ik vloei mee in liefde en ik heb lief en omarm de gehele situatie. Vanuit de eenheid is namelijk alles zoals het hoort te zijn. En vanuit liefde en licht, die steeds meer aandacht krijgen en sterker worden, zal de duisternis verdwijnen.

Wat je aandacht geeft, groeit!
Waar richt jij jouw blik op?

In licht en liefde,
Elles en Karin

Wat je aandacht geeft, groeit!
Waar richt jij jouw blik op?

~ Karin

Engel van Verandering en Transformatie

Ik ontdek steeds meer dat het leven een spelletje is, waarin je vertrouwen moet zien te vinden. Elke dag komt er een nieuw level bij en aan de mens de uitdaging om de verworven skills in te zetten. En zo als dat dan gaat met die ‘vervelende’ spelletjes word je soms overgeslagen, moet je soms weer terug naar af, mag je zomaar 10 stappen voor uit of je wordt een poosje buitenspel gezet. Steeds maar weer beginnen wij overnieuw omdat het spelletje toch ook zo geweldig leuk is en soms.. heel soms.. kom je als winnaar uit de bus, krijg je een extra leven toebedacht en kun je hierdoor op een hoger niveau zien te komen.

Vertrouwen is de uiteindelijke schat, de prijs, de beloning!
Maar wat als dat vertrouwen steeds maar weer verdwijnt en je soms de moed niet meer hebt om weer met dat spel mee te doen. Wanneer je de spelregels maar niet kunt begrijpen en wanneer je alweer een keer bij Start staat…
Dan is het misschien een idee om een Engel in het spel toe te laten. De Joker zogezegd!!
Intuïtief schud ik weer mijn kaarten. Ik stel me in gedachten het grote spel voor, waar ik al zo lang aan deelneem en waar ik nu een Engel in mag zetten.
Daar komt hij aangevlogen. De Engel van Verandering en Transformatie. Hij fluistert:” Alles in het leven is verandering”.
Met de hulp van deze Engel kunnen wij een lichamelijk of geestelijk genezingsproces beginnen en ondersteunen. We laten pijn, verdriet of traumatische ervaringen los. Tegelijkertijd reinigt en transformeert zijn genezende licht ons. Het lukt ons om van ons verstand naar ons gevoel te gaan en dingen te aanvaarden die langs alle wetenschappelijke verklaringen heen gaan. Het valt ons steeds gemakkelijker ons materiële leven met ons spirituele leven te verbinden en ons tussen hemel en aarde thuis te voelen.
Ik zie en besef door deze engel dat ik controle wil houden. Controle is echter geen vertrouwen. Hij zal me helpen met toevalligheden, met ervaringen of ontmoetingen dit vertrouwen in mezelf te laten vinden.
Hij zal heus mijn spel niet voor me gaan spelen, maar zal wel inzichten laten ontstaan waardoor ik met plezier de dobbelsteen ga gooien.. vol vertrouwen dat elke uitkomst me dichterbij mijn beloning zal brengen.

Kijk hier voor meer informatie: Engel voor Verandering en Transformatie – Engel Symbool No 06

Lieve mensen,

Tijdens de Cursus Helende Engelen krijg je niet zomaar lessen, waarin je ontdekt wat deze Engelensymbolen inhouden. Je leert namelijk, terwijl je allerlei vormen aangereikt krijgt, ook wie jij zelf bent. De Engelen laten zich zien, horen en voelen, met de boodschappen die ze jou aandragen. Je leert hoe je de Engelen uit kunt nodigen, hoe jij je eigen stijl ontwikkelt en wat je aangereikt krijgt, ook te interpreteren. Maar in elke les wordt er ook naar jou gekeken en worden ook stukjes van jezelf bloot gelegd. In 10 lessen leer je de Engelensymboolkaarten kennen en ook een heel groot gedeelte van jezelf.

Hierbij ben ik jouw cheerleader.

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie? WhatsApp dan 06-12667967 (Elles) of stuur een email naar info@lichtgidsen.nl

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

Recensies

Surya

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar! Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt! ~ Lees verder...

Carina

De groei die ik door mocht maken in de afgelopen jaren, heb ik voor een groot deel te danken aan jou. ~ Lees verder...

Rolien

De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! ~ Lees verder...

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat