Waar strijd je tegen?

Wat is jouw gevecht? Wat is er in je leven, waar jij zoveel kracht voor nodig hebt? Waarom is jouw stem soms zo luid en zijn jouw daden zo groots? Wanneer ik je zeg, dat je vecht tegen jezelf, kun je dat accepteren? Lever jij een strijd om vrij te mogen zijn, om te mogen doen wat jij het liefste wilt? Is deze vrijheid dan jouw grootste goed? Is deze vrijheid geen illusie, die jij probeert na te jagen? Een vrijheid die vluchtig is, wanneer je het vindt, het meteen weer verdwenen is?

Een gevecht leveren tegen het leven, blijft een zoektocht naar ware rijkdom. Zo gauw je denkt dat je het bezit, ben je het ook weer verloren. Het leven kun je niet bezitten en ook niet controleren. Je kunt als mens niet bepalen dat je recht hebt op het in de hand houden van wat jij van het leven verwacht. Het enige wat je kunt leiden is de keuze die je maakt, voor het gebodene. Is er vrede, omarm het. Is het oorlog, omarm het. Is er angst, omarm het. Is er vreugde, omarm het.

Kijk met liefde naar het leven, dat tot je komt. Dit is echter alleen mogelijk wanneer jij jezelf volledig omarmt. De vrede, die voelbaar wordt, is in jou ontstaan, zodat de vrede ook buiten je zal zijn. Strijd je voor vrijheid, dan kun je die in jezelf terugvinden. Er zal namelijk nooit vrijheid of vrede zijn door een gevecht, door dualiteit. Door een gevecht zal de mens, zichzelf nooit ontmoeten. Vecht niet langer tegen welke tegenstander ook, maar kijk met liefde naar hetgeen er voor je staat.

Is dit een ziekte, angst of oorlog met een medemens, kom je in conclaaf met een ander, gebruik dan jouw hart en vind de liefde en de vrede en leg jouw wapens neer. In licht en liefde wordt alles helder en duidelijk. Wat zichtbaar wordt kan worden omhelsd en met liefde geheeld. We vinden elkaar en wonden kunnen genezen.

Laten wij één mensheid worden en vanuit liefde een leger vormen, dat zich aan elkaar verbindt, vergevend en openstaand voor een nieuw tijdperk.

In licht en liefde,
Karin

Laten wij één mensheid worden en vanuit liefde een leger vormen, dat zich aan elkaar verbindt, vergevend en openstaand voor een nieuw tijdperk!

~ Karin

Heb jij hulp nodig om keuzes te maken, om jezelf volledig te omarmen?

Ik help je er graag bij!

Wil je een afspraak maken? Je kunt me bereiken via telefoon, email of WhatsApp.

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat