Yolande

Ik rij bijna 3 uur om bij Karin aan de keukentafel te zitten en ga altijd herboren en fris naar huis. ~ Lees verder...
Naam:Yolande
Datum:2 april 2021
Coaching:Coaching, telefonische coaching

Karin heeft me eens uitgelegd waarom ik zoveel meemaak in mijn intensieve leven. Ze zegt dan: ‘jij zat op een wolk lekker rustig daarboven en je wilde naar beneden. Nou zei God dat hoeft niet, je hebt al genoeg gedaan. Maar ik wilde toch naar beneden, vooral om er voor jonge mensen te zijn die het zwaar hebben. Ja, zei God, dat is dan goed, maar dan krijg je zelf wel de zwaarste lessen die er zijn. Wil je dat?’

Als ik er over nadenk welke wolk Karin heeft gekozen dan denk ik aan heel veel liefde die ze geeft, begrip voor de gekste vragen, wijsheid om te duiden waarom je leven zo in elkaar zit, positiviteit waardoor je eigen zicht lichter wordt. Ze weet van alles over je vanuit andere levens en vertelt daarover. Zelf zegt ze dan: de engelen laten me altijd zien wat ik mag zeggen.

Ik rij bijna 3 uur om bij Karin aan de keukentafel te zitten en ga altijd herboren en fris naar huis. Ook ga ik graag met iemand samen, dan zit je lekker nog langer aan die keukentafel. Voor mij altijd een hele fijne dag!

Before
After

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat