Surya

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar! Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt! ~ Lees verder...
Naam:Surya
Datum:december 2022
Workshop:Workshop 'Jouw geschenken voor het nieuwe jaar'; Jaartraject (12x per jaar)

In een 1 op 1 gesprek via de telefoon, de kaarten liggen op tafel, weet Karin precies de vinger op de zere plek te leggen. Helderheid, duidelijkheid, weten waar het om draait, tools aanreikend, vastzittende energie weer in beweging brengend en niet vergeten met veel humor, weet Karin de juiste snaar te raken, onder begeleiding van de opgestegen meesters en engelen, zodat je zelf weer aan de slag en verder kunt.

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar!

Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt, mijzelf aanziend, confronterend, maar op zo een liefdevolle, respectvolle manier zodat ik in staat ben om steeds meer toe te bewegen naar wie ik in werkelijkheid ben!

Het jaar 2022 heb ik het jaartraject verdiep je inzicht mogen meemaken met iedere maand een terugblik en inzicht in de daaropvolgende periode, hoe liggen de kaarten en wat kun je in beweging zetten de komende tijd. Wat een fijne methode om er heel bewust mee om te gaan en verdieping en heling te brengen.

Danyabad!!! Liefs, Surya.

Before
After

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat