Rolien

De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! ~ Lees verder...
Naam:Rolien
Datum:oktober 2022
Coaching:Diversen keren
Workshop:Geschenken voor het nieuwe jaar; Jaartraject (12x per jaar)

Contact gezocht

2 jaar geleden kwam ik in een heftige burn-out terecht. Via een vriendin had ik al eens van Karin gehoord. En in het begin van mijn burn-out herinnerde ik me haar ineens weer. Gelijk heb ik contact gezocht. Zodoende kwam ik niet veel later bij Karin.

Break-out

En wat was dat een verhelderend gesprek! Alsof toen pas mijn ogen echt open gingen! Daarna volgden er nog vele fijne gesprekken met Karin. Ze heeft me zo goed geholpen met mezelf terug te vinden, me laten begrijpen waarom die hele burn-out mij overkwam, me laten zien en herinneren dat er zoveel meer is dan dat wij denken. En dat mijn burn-out, eigenlijk een break-out is. Een break-out van het leven waarin ik vast zat. Door de fijne gesprekken met Karin heb ik steeds beter geleerd om mijn situatie te accepteren, maar ook om me steeds meer te ontwikkelen. En dat ik goed ben zoals ik ben. Ik mag er zijn!

Waarom gebeuren bepaalde dingen

Nog steeds volg ik coachingsgesprekken bij Karin. Het helpt me o.a te begrijpen waarom bepaalde dingen gebeuren in mijn leven. De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! Ik ben blij dat ik Karin heb mogen leren kennen!

Before
After

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat