Ria

Het gevoel dat je steeds dichterbij een betere versie van jezelf komt. ~ Lees verder...
Naam:Ria
Plaats:Wateringen
Coaching:Diversen keren
Workshop:Geschenken voor het nieuwe jaar; diverse keren
Reis:Glastonbury

Ik kom incidenteel en doe de Workshop met de jaarkaarten

Ik heb ervaring bij Karin met incidentele Engelenkaart reading en een “jaar”reading. Bij een “jaar”reading trek je 12 kaarten, voor elke maand één specifieke kaart. Tussentijdse moment(en) om het proces in de gaten te houden. (Bij de 12 getrokken kaarten van de “jaar” reading, krijg je ook op papier uitleg mee van de grote “lijn”, soort geheugensteuntje).

Veelzijdig en nieuwe inzichten

De kracht van Karin bij een reading is veelzijdig. Allereerst weet zij jouw “vraagstelling”, voorafgaand aan de reading, te vertalen naar een begrijpelijk geformuleerd, herkenbaar persoonlijk thema. Vervolgens worden de getrokken Engelenkaarten hieraan gekoppeld door haar. Steeds weer weet zij deze te vertalen naar jouw persoonlijk thema/proces. Ook als ik in 1e instantie iets niet zo herken/zie/ervaar, m.a.w. als het kwartje niet valt bij mij, houdt zij vast aan wat de Engelenkaart zegt.

Vol zelfvertrouwen brengt zij de essentie van de betreffende Engelenkaart over vanuit het geloof dat dit de juiste boodschap is. Zij blijft standvastige en duidelijk in wat de boodschap zegt en probeert deze op diverse manieren naar je te vertalen, tot het kwartje wél valt. Vaak leidt dit tot nieuwe inzichten!!

Zij heeft het talent om op een rustige, liefdevolle manier, níet veroordelend, de kaarten/boodschappen juist te kunnen vertalen naar de toehoorder, zodat deze zichzelf hierin kan herkennen. Zij gebruikt goede metaforen, waardoor de boodschap vaak beter en “acceptabeler” binnenkomt.

Rode draad

Daarnaast weet zij zo laag voor laag af te pellen binnen een warme, veilige setting. Bij vervolgafspraken weet zij nog vlekkeloos uitspraken/details terug te halen van vorige sessies. Het persoonlijke thema/proces weer even helder naar boven te halen, de rode draad vast te houden.

Daarnaast durft Karin zichzelf ook kwetsbaar op te stellen. Elke keer als ik weer een reading heb mogen ontvangen ben ik weer verbaasd over hoe snel we bij de “kern” komen. Praktische adviezen om met de aangedragen boodschappen aan de slag te gaan in het dagelijkse leven.

Het gevoel dat je steeds een beetje dichterbij een betere versie van jezelf komt.

Before
After

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat