Karin B

Ik kan met behulp van Karin helder meekijken, mijn eigen keuzes maken die ervoor zorgen dat m’n levensenergie blijft stromen. ~ Lees verder...
Naam:Karin B
Datum:6 april 2021
Coaching:Workshop, telefonische consulten

Tijdens een consult met Karin voel ik dat mijn levensenergie wordt aangesproken. Datgene wat ze mij aanreikt, raakt diverse lagen in mijn lichaam zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. De compleetheid is dan voelbaar en heel dichtbij de reis die ik op dat moment aan het maken ben.

Alsof ze mij begeleid en vanaf een groter geheel mee kan kijken. Ze ziet mijn blauwdruk en brengt me telkens vanuit liefde en zachtheid terug naar mezelf zodat ik uitgelijnd blijf. Ik voel dan weer mijn authentieke Zijn, mijn soevereiniteit. Het is een heilige cirkel waar ik telkens opnieuw in mezelf uit kom.

Ik kan met behulp van Karin helder meekijken, mijn eigen keuzes maken die ervoor zorgen dat m’n levensenergie blijft stromen. Ze moedigt me aan mijn goddelijk licht op aarde te manifesteren waardoor de verbinding met mezelf en de ander écht en waarachtig is. Ik voel dat het leven ook iets van mij wil en dan buig ik voor dat wat groter is.

Before
After

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat