Eileen

Karin is echt geweldig en heeft mij zo geholpen en alles wat ik geleerd heb pas ik ook echt toe in mijn leven. ~ Lees verder...
Naam:Eileen
Plaats:Londen
Datum:5 september 2019
Coaching:Diverse keren
Cursus:Helende Engelen

Ik had het gevoel dat dit me verder ging helpen

Ik heb bij Karin de engelencursus gevolgd van 10 weken. Hiervoor ben ik al een keer bij haar langs geweest en dat had me echt geholpen en hierna bleef ik met het gevoel zitten dat ik er meer mee wou doen. Op het moment dat ik dit besloot te doen ging het niet heel erg goed met mij en ik had het gevoel dat dit me verder ging helpen. Ik had wel een beetje een idee wat er ging gebeuren maar niet helemaal.

Na de tweede sessie voelde ik al verschil in mezelf

Toen ik de eerste sessie had vond ik het lastig want je moet ineens op een hele andere manier naar je gevoel luisteren. Maar na de tweede sessie voelde ik al verschil in mezelf. In de sessies had ik het gevoel dat ik gewoon aan het praten was met een heel fijn mens, maar na de sessie voelde ik dat er van alles gebeurde met de negatieve gedachtes en dat ze minder werden.

Je gaat op een andere manier naar jezelf kijken

In deze 10 weken leer je hoe je dit zelf met mensen kan gaan doen, maar ik heb hierdoor zoveel over mezelf geleerd. Je gaat op een hele andere manier naar jezelf kijken. Na deze 10 weken ben ik zo erg veranderd in positieve zin. Als ik terug kijk naar de persoon die ik was hiervoor en kijk naar hoe ik nu ben zie ik zo’n groot verschil!

Ik ben Karin zo ontzettend dankbaar

Karin is echt geweldig en heeft mij zo geholpen en alles wat ik geleerd heb pas ik ook echt toe in mijn leven. Ik luister veel meer naar mijn gevoel en daardoor voel ik me zoveel beter. Ik ben Karin zo ontzettend dankbaar en zou iedereen aanraden om dit te doen.

Before
After

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat