Christine

Dit is een prachtige combinatie Workshop die ik van harte aanbeveel. Begeleid door 3 superlieve, enthousiaste dames die schitteren in hun vak. Ik heb met deze workshop meerdere malen meegedaan en de sfeer is vriendelijk en liefdevol. Het is een belevenis dat de groep samen creëert. ~ Lees verder...
Naam:Christine
Datum:1 september 2021
Workshop:Engelen, het Labyrint en Sacred Dance

Dit is een prachtige combinatie Workshop die ik van harte aanbeveel.  Begeleid door 3 superlieve, enthousiaste dames die schitteren in hun vak.  Ik heb met deze workshop meerdere malen meegedaan en de sfeer is vriendelijk en liefdevol. Het is een belevenis dat de groep samen creëert.

Engelen boodschappen via de Symboolkaarten van Ingrid Auer met intuïtieve, geïnspireerde inzichten van Karin.  Altijd op een positieve manier gegeven met veel liefde en zonder oordeel.

Sacraal dansen met Joke, dat zoveel meer is dan eenvoudige pasjes in een kring. Pasjes en handgebaren hebben een betekenis, samen vorm je een bewegende mandala, de ene keer is het levendig, de andere is meditatief.  Laat je inspireren! Een In- en Uit- ademing van energie, van zelf opladen en naar buiten verspreiden.

Een mooie Meditatie van Elles waarin je een reisje naar binnen maakt.  En dan het Labyrint lopen, een stilte moment voor jezelf, het kan zijn dat je een opdrachtje of intentie hebt meegekregen van Karin uit de Engelen Reading.

Het is gewoon een Feest waaraan je meerdere malen deel kan en mag nemen.  Een Geschenk aan jezelf! Ontdek het maar….

Christine

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat