Mooie, waardevolle vrouw!

Haar ogen gingen open en voor het eerst kon ze zien. Ze zag met een blik, die wist. Jarenlang had ze geprobeerd zich aan te passen. Een keurslijf had ze om zich heen gedrapeerd en daarmee ging ze. Ze paste haar passen aan en liep keurig in de rij. Elke dag voelde ze pijn. Elk moment werd ze overspoeld door heimwee. Elke nacht stroomden er tranen. Ze bleef echter sterk en braaf. Ze droeg haar masker met verve. Haar stappen werden echter kleiner en kleiner, totdat ze vreselijk stil kwam te staan en uiteindelijk vooroverviel. Ze slaakte een kreet, ze schreeuwde van de schrik en ze smakte met een gil op de grond.

Languit lag ze op moeder Aarde, die haar met liefde opving en haar heel voorzichtig influisterde, waar ze haar hele leven naar gezocht had. “Welkom in mijn schoot, prachtige vrouw. Je bent eindelijk thuisgekomen. Weet wie jij bent. Jij bent de vertegenwoordiger van de zachtheid en de schoonheid. Laat niemand jou dit afnemen. In zachtheid mag jij dansen, met liefde mag jij bewegen, met passie mag je liefhebben, met overgave mag jij gaan.

Jouw stappen mogen springend zijn, jouw bewegingen sensueel, jouw ogen mogen stralen, jouw mond mag jouw waarheid spreken. Jij bent mijn vertegenwoordiging in deze wereld. Laat je zien en laat je horen, zoals de mens mij, als Moeder Aarde mag zien! In overvloed mag jij gaan en jij mag van mijn vruchten genieten. Lieve mens, mooie vrouw, godin en moeder, vriendin en zuster, omarm de mensheid en laat vrouwen in bloei komen, laat ook de man tegelijkertijd in zijn zachtmoedigheid terugkeren. De overvloed die zal ontstaan kan in eenheid worden gedeeld en gegeven”.

Nog één keer sloot ze haar ogen, om daadwerkelijk als herboren vrouw te herrijzen. Voor het eerst had ze zicht op het leven, maar ze wist dat ze alles in zich droeg om haar masker voor altijd af te leggen. Met liefde ging ze staan, veegde de verf van haar gezicht, smeet het keurslijf af en schudde met haar lichaam!

De vrouw is teruggekeerd op haar podium en het is tijd!

In licht en liefde,
Karin

De vrouw is teruggekeerd op haar podium en het is tijd!

~ Karin

Heb jij hulp nodig om jezelf (terug) te vinden? Ik help je er graag bij!

Wil je een afspraak maken? Je kunt me bereiken via telefoon, email of WhatsApp.

Comments 2

 1. Silvia
  21 januari 2021

  Wat een ongelofelijk mooie tekst… Ik herken mezelf hier zo in.. Het is alsof mijn verhaal hier beschreven is! Persoonlijk, als vrouw maar ook zeker in mijn geloof en overtuiging dat het de tijd is dat vrouwen zichzelf gaan {her-} ontdekken en gaan staan voor wie ze zijn en wat ze hebben te bieden. Inderdaad zonder het mannelijke te ondermijnen of te verwerpen maar wel om de kracht van vrouwen te laten zien met liefde en licht! Voor de vrouwen zelf alswel de toch wel op mannelijke energie ingerichte maatschappij… 💞🌳🙏/|\

  1. 22 januari 2021

   Hallo Silvia,
   Ik ben blij, dat mijn tekst je raakt en bevestigt. Als vrouw zijnde komen we vooral in deze tijd, vele oude overtuigingen en patronen tegen. Het geloof, maar ook op maatschappelijk vlak zijn we nooit helemaal op waarde geschat. Het is geen bewuste mannelijke overheersing.. het is wat het is. Aan ons, om ons op onze eigen plek te zetten en deze met waardigheid te bekleden.
   We kunnen het … het is tijd, om mannelijk en vrouwelijk op gelijke waarde te plaatsen en samen er het beste van te maken. In licht en liefde, de wereld transformeren… in licht en liefde voor iedere mens, man of vrouw. In verbinding met elkaar en moeder Aarde.
   Lieve groetjes, Karin

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat