Midwinter 2019

In afwachtende stilte staken we vele kaarsjes aan. De sterren keken toe en verwelkomden deze kleine lichtgolf vanaf moeder aarde. 9 Mooie vrouwen verbonden zich en maakten contact met elkaar, maar ook met alle mensen op de gehele aarde, die op deze dag de terugkeer van de zon vierden. We voelden een warme gloed die door ons heen stroomde en die ons de gehele morgen verwarmde.

In het donker vertrokken we met kleine opdrachtjes, over het afgelopen jaar. Wat hebben we meegemaakt, ervaren, overleefd en doorstaan, maar ook wat hebben wij overwonnen, doorbroken, herkend en losgelaten. Het waren mooie gesprekken die we tijdens de wandeling deelden. We voelden dat we op dit moment een onderdeel waren van een groot gebeuren, dat op dit moment plaatsvindt. Het jaar 2019 heeft alle orde opgeklopt en opgeschud, alles gaat veranderen, om ons als mensheid weer in balans te trekken. Het mannelijke en het vrouwelijke zal weer in evenwicht naast elkaar bestaan. De vrouwelijke waarden krijgen weer ruimte en dat als eerst in onszelf. Je hoeft het niet van de ander te verwachten, het begint bij jezelf. Elke mens heeft zijn eigen verantwoordelijkheid om te gaan staan, voor wie hij is.

2020 wordt een jaar van creatie. De kracht van zacht, mag geleefd worden en in het dagelijks leven aandacht krijgen. De zon verscheen met verve. We waren blij, dat ze nog door een dik wolkendek haar stralen naar ons scheen en we werden bekrachtigt in ons voornemen om te zijn, wie we waarlijk zijn.
De wandeling terug was verdiepend en we voelden ons verrijkt met een diep en zeker weten, dat we een stap dichterbij onszelf zijn gekomen. We mogen de plek innemen, die op ons te wachten ligt.

Gezamenlijk genoten wij van het ontbijt en met nog een prachtige boodschap van de engelen, kunnen wij het nieuwe jaar tegemoet treden.

Met de kracht van zacht, zullen wij onze stappen gaan maken en bevleugeld zijn bij alles wat er in 2020 tevoorschijn komt!

– Karin en Elles

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat