Licht laten schijnen

Hoe kom je erachter waarom je de stap die je zo graag wilt maken, niet zet. Hoe verklaar je, de telkens weer terugkerende situaties en medemensen, die voor jou struikelblokken veroorzaken. Wat wil een toevallige gebeurtenis of ontmoeting je vertellen. Wat is de boodschap van ziekte?

Wanneer je je bewust af gaat vragen wat deze aanwijzingen je vertellen, neemt het leven een andere wending. De route die je tot dan toe op de automatische piloot nam, wordt een weg, die met nieuwsgierigheid aangegaan kan worden. Elke dag kan voor een verrassing zorgen, want je bent niet langer het slachtoffer van de ander. Je neemt zelf het stuur in handen en stapt met moed en durf vooruit.

Wat er ook gebeurt in je leven, er is een reden voor. Je kunt denken, dat het stom toeval en het noodlot is, maar wanneer je meer op gaat letten, zal het opvallen, dat het je naar een rotonde leidt, waar je een andere afslag mag nemen. Je gaat nieuwe oorden verkennen met als gevolg, dat je ook nieuwe oorden in jezelf ontdekt. Je merkt, dat je moedig bent, krachtig en sterk en dat je meer talenten bezit, dan je ooit hebt vermoed. Eindelijk kom je op het punt om jezelf op volle waarde te zien en niet alleen als mens, die in een keurslijf van opvoeding, geloof en maatschappij zit geperst.

Omarm deze vrijheid, ook al is deze vrijgevochten.

Zoek jouw vrijheid, ook al moet je dan uit je comfortzone komen en angst voelen, omdat er dan zoveel veiligheid wegvalt. Vraag je eens af, waarom het leven gaat zoals het gaat!
Kun jij van betekenis zijn, om in jouw leven meer licht te laten schijnen?

Ik ben ervan overtuigd, dat het mogelijk is… Lukt het je niet alleen, kom dan eens langs om te vernemen welke onbewuste talenten jij bezit en welke podium er op jou wacht. Je bent meer dan welkom.

Voor een afspraak: Tel: 06-30634924

Meld je hier aan

Mocht je vragen hebben, aanvullende informatie of wil je een afspraak maken?
Laat het dan gerust weten door het formulier hieronder in te vullen
of te bellen of WhatsAppen naar 06-30634924.

[contact-form-7 id="2216"]

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat