Inspirerende woorden februari 2020

7 Woorden inspiratie

Soms vliegen er woorden door mijn hoofd. Soms worden ze me aangeboden. Soms begin ik te schrijven en het ontstaat het schrijven vanzelf.

Deze keer kreeg ik de woorden van Margriet en heb ik deze tekst doorgekregen:
Weg – Zand – Boom – Paal – Molen – DriehoekVierkant – Ring

Februari 2020. Deze maand laat letterlijk en figuurlijk wind opstijgen of een frisse wind waaien. Toevallig is deze wind ook weer in onderstaande tekst terug te vinden.
Verbind je met de aarde en vind jouw balans. Besef wie je bent en welke weg je volgt. Weet wie je bent en dat alles op dit moment is, zoals het is. Ik hoop dat de nieuwsbrief je hierbij steunen zal.

Inspiratie voor februari

Wanneer de weg van het leven zich steeds duidelijker toont, blijkt het zand waar je over wandelde, niet meer aan je te trekken, maar biedt ondersteuning om je stappen te blijven maken. De aarde voelt vertrouwt en ondersteunt de keuzes die je gaat maken. De bomen langs deze weg zijn gegrond en goed geaard, ze blijken wortels te hebben, die naar het verleden afdalen en je tonen, dat alles wat je ooit hebt ervaren heeft bijgedragen aan de mens die je nu bent. De stam, de takken en de bladeren, verbeelden jouw persoon, die alle kanten op zal kunnen gaan en steeds weer wil ontvangen en beleven. Wind, regen, storm of hagel worden niet meer als zodanig geplaatst en de zon zal voor het licht en de warmte aanwezig zijn. Ze beschijnt jouw verdere route, die jij vol enthousiasme mag gaan. Soms staan er nog palen, hekwerken, struikelblokken of uitdagingen op je pad. Met alles wat je bezit en hebt laten groeien, kun je hier zonder angst of zorgen aan voorbij. Het hier en nu, is precies wat er aanwezig is, om je pad te vervolgen. Wanneer de wind waait en jij deze in de rug voelt, draaien de wieken van de molen en merk je dat het binnenwerk gedaan gaat worden. Het graan van de gedachten wordt vermalen, tot herinneringen en ervaringen, het meel zal pure groei en het verlangen naar verder reiken aanwakkeren. De wind blaast en zal steeds weer nieuwe oorden tonen. In elke stap vormt zich een patroon, welke richting je ook neemt, altijd zal er een regelmaat te ontdekken zijn. De heilige vormen, die je overal op aarde tegenkomt, leiden je precies naar de mensen die op deze punten en ontmoetingsplaatsen zullen staan. Samen ontstaat daar de verbinding, voor hemelse en universele afspraken. Vierkant of driehoek, een cirkel of element, niets is zomaar aanwezig. Het verlicht je hart, het verruimt je blik en het verblijdt jouw gemoed. De tred wordt steeds steviger en je merkt, dat jouw weg geen weg van obstakels meer is, maar een weg, die speciaal voor jou is aangelegd en ontworpen, met instemming van jou.
Wanneer je dan ooit aan het eind van jouw pad aankomt, zal jouw ziel door een ringetje worden gehaald. Een ring die oneindig is en nooit zal worden verbroken. Het grote geheel was aldoor aanwezig. De ziel wist en voerde jou als mens over de prachtigste wegen en vond uiteindelijk de liefde en het licht.

Jouw inbreng

Zou jij inspirerende woorden van mij willen ontvangen? Geef jouw woorden dan aan mij door (maximaal 7 woorden). Uit deze woorden selecteren wij 3 mensen,  daarmee ga ik aan de slag, deze zullen dan een volgende inspiratie nieuwsbrief vormen.

Je mag deze woorden sturen naar info@www.lichtgidsen.nl of WhatsApp 06-30634924 (Karin)

De ziel wist en voerde jou als mens over de prachtigste wegen en vond uiteindelijk de liefde en het licht.

~ Karin

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat