In liefde kijk in naar de wereld

In liefde kijk ik naar de wereld, waar de dualiteit zich steeds meer opblaast. Wat ons ooit, onbewust en ongezien, in diepe slaap hield, wordt steeds zichtbaarder. We worden uitgenodigd om te kiezen. Onze vrije wil en onze vrije keuze komt echter onder druk te staan. Wat kunnen wij kiezen? Welke opties dienen zich aan en vanuit welke invalshoek kiezen wij? Worden wij geleid door vertrouwen en overgave of door de angst, die dikwijls vele gezichten heeft. Kunnen we putten uit onze eigen bron van waarheid of bevinden wij ons achter een masker van opgelegde patronen, misschien illusies?

Deze tijd is door ons bepaald en geschapen. We hebben zelf gecreëerd, wat nu tot ons komt. We waren ons niet bewust van onze scheppingskracht, maar door te oordelen, veroordelen en beoordelen zijn we in een wereld terechtgekomen, waar mensen tegenover elkaar zijn komen te staan. Alleen en los van elkaar. De dualiteit in z’n meest perfecte vorm.

Is het nu dan eindelijk het moment daar, waarop we het oordeel los zullen laten? Is het nu dan tijd om onszelf als ‘goed’ te zien? Goed zoals wij horen te zijn. “Goed” als perfect? Als wij onszelf als goed kunnen herkennen en zonder afkeuring of oordeel

kunnen omarmen, zou het dan mogelijk kunnen zijn, dat wij de ander met even ruime blik kunnen benaderen? Dat de ander ook goed is en perfect? Als ieder ander goed is, zou het dan misschien ook mogelijk kunnen zijn, dat het leven goed is? Goed zoals het hoort te zijn en dat het zonder oordeel verlost zou kunnen worden van de dualiteit? Zou het dan mogelijk zijn, dat er eenheid kan ontstaan?

We hoeven niet te vinden, dat de ander zich anders moet gedragen, dat de ander anders zou moeten denken of anders zou moeten zijn. We hoeven niet te verwachten dat ieder doet, zoals wij het doen. Maar als wij onszelf goed vinden en hierdoor ons leven als goed kunnen aanschouwen, dan wordt het leven als een verhaal, dat zich langzaam maar zeker steeds meer ontvouwt. Er ontstaat een grootser geheel. In deze grootsheid kunnen wij de hemel op aarde scheppen. In deze verbinding geven we energie aan de liefde en de schoonheid in elke dag. In deze eenheid in het NU, komen we thuis. Onze zoektocht komt ten einde en wij zullen ontwaken.
We herinneren ons, wie we waarlijk zijn!

In licht en liefde,
Elles en Karin

Lieve mensen,

De Workshop Geschenken voor het komende jaar, heb ik afgelopen weken diverse malen mogen begeleiden. Ik merk dat er intens mooie boodschappen naar boven komen, waarin vooral de steun en begeleiding vanuit het licht worden overgedragen. Het wordt een jaar van dapperheid, moed en over eigen schaduwzijdes springen. In dit alles heel dicht bij jezelf blijven. Er zijn nog een paar plekjes vrij, mocht je nog geen afspraak hebben gemaakt en openstaan voor hulp vanuit het licht voor het komende jaar, dan heet ik je van harte welkom.

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie? WhatsApp dan 06-12667967 (Elles) of stuur een email naar info@lichtgidsen.nl

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

In grootsheid kunnen wij de hemel op aarde scheppen. In deze verbinding geven we energie aan de liefde en de schoonheid in elke dag. In deze eenheid in het NU, komen we thuis. Onze zoektocht komt ten einde en wij zullen ontwaken.
We herinneren ons, wie we waarlijk zijn!

~ Karin

Recensies

Surya

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar! Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt! ~ Lees verder...

Carina

De groei die ik door mocht maken in de afgelopen jaren, heb ik voor een groot deel te danken aan jou. ~ Lees verder...

Rolien

De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! ~ Lees verder...

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat