Ik spreek niet langer met woorden die niet over de liefde gaan

Wanneer ik krachtig mijn waarheid verkondig, leef ik die waarheid, spreek ik die waarheid, ben ik die waarheid, vanuit de liefde. De wereld wil me uitdagen om mijn waarheid te verlaten, maar ik weet mijn houvast in de liefde. Als het water dat de wal kan bereiken en oorden vruchtbaar kan maken. Het water dat dorst lest en voorbij de droogte voert en me als de liefde verzadigd.
Niets is meer waardevol dan dit besef. Liefde is licht en stromend en in de liefde wordt iedere mens hersteld naar zijn eigen waarde. Op de golven van de liefde zijn woorden helend en verbindend en kan de mens zichzelf ontmoeten voor wie hij waarlijk is.

Mijn woorden bouwen een nieuwe wereld, waar jij, net als ik, je plaats in mag nemen. Woorden geven vaste vorm aan het verlangen dat ik in mijn hart draag, de wens die in mijn wezen steeds meer ruimte op gaat eisen.
In den beginne was het woord, was de gedachte, het begin van de werkelijke uitvoering.

Eigenlijk ben ik groots

Vanaf nu geef ik liefdevolle kracht aan het woord, zodat het kan helen en licht kan overbrengen. In de wereld van dualiteit zal het harmonie brengen en in deze harmonie kunnen woorden een nieuwe wereld scheppen. Ik geef acht op mijn gesproken taal. Is het door liefde omringd? Is het van heling doordrenkt? Wordt het met wijsheid gedragen, dan voeg ik geluid toe en laat deze woorden in trilling vrij. De trilling die gevoeld zal worden en doorgegeven.

Ik spreek niet langer met woorden die niet over de liefde gaan.

~ Karin

Wil jij jouw waarheid vanuit liefde weer terugvinden?

Ik help je er graag bij!

Wil je een afspraak maken? Je kunt me bereiken via telefoon, email of WhatsApp.

Comments 2

 1. Linda van den Boom
  6 maart 2021

  Wat mooi en liefdevol beschreven Karin, spreken vanuit liefde…
  Deze vorm pas ik het laatste jaar ook steeds meer toe en is zo helend voor mezelf en mijn omgeving.
  Veel liefs,
  Linda

  1. 8 maart 2021

   Dank je wel, Linda! Het zijn stappen, waarin jij steeds dichterbij het licht van jezelf komt.. De liefde mag gaan stromen ♥

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat