Ik hoor de laatste tijd

Blog

Ik hoor de laatste tijd

Ik hoor de laatste tijd, steeds meer de uitspraak: “Ik ben er klaar mee! Dit wil ik niet langer!”

De energie op de aarde is veranderd. Het licht van de zon, versterkt ons innerlijk weten en ondersteunt ons om helderder te krijgen wie we zijn en hoe we ons leven wensen te leven als goddelijke wezens.

Helderder ervaren, wanneer jouw ruimte wordt overgenomen. Duidelijker zien, waar jij nu voor mag gaan staan. Je sterker voelen, doordat je meer bewust bent van jouw kracht en sterkte.

Gedicht ‘Over velden zweef ik…’ © Karin

We gaan als mensheid naar een tijdperk van liefde. We mogen voelen en onszelf herkennen als een creatie van liefde en goddelijkheid.

“Ik ben er klaar mee! Ik zie het helder! Ik heb de moed om een andere keuze te maken! Ik stap niet terug in automatische patronen, maar kies een nieuwe weg, waar ik mezelf vol vreugde en verbinding zie!”

Je ziet het overal om je heen… laten we elkaar ondersteunen om dit in liefde te doen, waardoor elke mens, door de keuze in liefde verder zal gaan.

Loslaten, jezelf bevrijden, ontdoen van datgene of diegene die niet meer bij je past, kan altijd vanuit liefde. Liefdevol vrijgeven, zodat de trilling hoog blijft en het hart mag blijven spreken.

Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *