Ik ben de held

Waarom word je blij van wijze spreuken? Waarom geef je een ‘like’ bij een afbeelding van een sterk persoon?
Waarom worden we fan van iemand die zijn of haar eigen dingen doet, of sluiten wij ons aan bij een groep, waar een sterke leider of leidster staat?
Zou het kunnen zijn dat deze personen en woorden ons raken, omdat we ze herkennen? Zou het kunnen zijn, dat er in ons een reactie ontstaat, die ons erop wijst, dat wij deze wijsheid en kracht ook in onszelf dragen?

Zo iemand was voor mij ‘Pippi’! Ik was idolaat van haar kracht en zelfvertrouwen. Pippi kon alles. Ze was zelfs in staat tot vliegen en dat deed ze. Ook al waren Annika en Tommy angstig en bleven die braaf achter. Pippi niet!
Pippi was anders dan de andere kinderen.

Zijn wij misschien ook zo’n HELD?
Zouden wij ook meer moeten durven? Zouden wij bij onszelf een duimpje omhoog moeten plaatsen? Was jij misschien ook ooit ‘anders’ dan de rest en ben jij je braaf aan gaan passen? Zou jij niet dat meisje of jongentje willen zijn, dat op het podium net iets opener, spontaner, gekker zijn rol vertaalt?

Zou het kunnen zijn, dat de wereld op jou zit te wachten? Zou het kunnen zijn, dat jouw talent, net dat eerste dominoblokje is, dat de rest in beweging zal brengen? Zou het?

Wanneer jij je altijd anders hebt gevoeld. Wanneer jij altijd anders dacht of deed. Zou het dan kunnen zijn, dat dat ergens voor zou kunnen dienen? Nu wordt het namelijk steeds meer duidelijk, dat de wereld gaat veranderen, dat de mensheid moet veranderen, Moeder Aarde al aan het veranderen is. Zou het dan kunnen, dat jij met andere daad- en denkkracht, daar een rol in zou kunnen spelen?

Hoe zie jij de toekomst? Waar zullen de veranderingen naartoe leiden? Vorm met jouw beelddenkvermogen jouw mooiste versie. Maak een wereld vol liefde, vrede en harmonie. Schep een nieuwe manier van leven, in verbinding met onze Moeder Aarde. Jij, als mens, hebt de macht om hierin een rol te spelen. Gebruik jouw talent en ga ervoor!

Stel jezelf eens de vraag: Ben IK die held of heldin?

In licht en liefde, Karin

Herken je dit en wil jij ook weer jouw held of heldin herkennen, maar heb je hier hulp bij nodig? Ik begeleid je graag!

 

Wil je een afspraak maken? Je kunt me bereiken via WhatsApp (voorkeur), email of telefoon.

0630634924

info@lichtgidsen.nl

0630634924

Stel jezelf eens de vraag: Ben IK die held of heldin?

~ Karin

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat