Het jaar is van start gegaan

Het jaar is van start gegaan en met het nieuwe jaar komen de goede voornemens. We hebben afspraken met onszelf gemaakt om dit jaar een verandering aan te brengen. Ga je gewicht verliezen? Wil je meer bewegen, of pak je eindelijk die studie op? Beloftes aan onszelf, die (uit ervaring gebleken) meestal na drie weken weer oplossen in het niets. Onze afspraken met onszelf zijn vaak maar van korte duur. Hoe komt dat? Hoe komt het dat we ons leven niet invullen, zoals we het duidelijk voor ons zien?
Kan het zijn dat deze afspraken eigenlijk geen afspraken zijn met onszelf, maar met een beeld dat we geprojecteerd krijgen? Zou het misschien kunnen zijn dat we elk jaar weer trachten om aan een ‘slanker-lijf-beeld’ te voldoen of aan een ‘nieuw-diploma-beeld’ of aan het ‘sportief-imago-beeld’? Zou het kunnen zijn dat je aan een keurslijf wilt voldoen en als dat eenmaal gelukt is, je dan pas gelukkig zult zijn? Worden wij niet constant gepusht om iets te zijn, wie of wat we eigenlijk niet zijn? Krijgen wij hierdoor niet telkens weer een ‘falend’ gevoel en worden we daardoor minder positief over onszelf?

Zullen wij zonder goede voornemens gaan? Zullen wij 2022 vooral invullen met positieve gedachten en overtuigingen? Zullen wij tegen onszelf zeggen, dat ons lichaam een tempel is? Een paleis voor onze ziel?
Dat het een prachtig wonder is en dat de uitvoering totaal perfect is? Het beeld van jezelf zal dan de energie ondersteunen om het gezond te laten zijn en mocht er overgewicht zijn… (wat misschien helemaal geen overgewicht is, maar jouw ideale gewicht) … dan wordt deze geaccepteerd en het lichaam zal zijn eigen ideale uitvoering gaan tonen. Zullen wij blij zijn met alles wat er is en wie je bent? Zou het kunnen zijn dat je in de spiegel kijkt en jezelf met de meest mooie woorden ondersteunt? “Ik hou van je” tegen jezelf zeggen, is een medicijn van de liefde. Het ‘houden van’ is een wondermiddel, dat we dikwijls vergeten. Focus op alles wat er goed is en goed gaat in je leven. Mocht je dan een studie willen of moeten volgen, zal je het goede resultaat op jouw weg krijgen.

2022 Is een magisch jaar, waar veel ondersteuning aanwezig is vanuit het grote eenheidsgevoel. Wat wil jij inbrengen? Wat zou jij willen aanvullen, want jij bent de enige die jouw energie toe kan voegen. Wees welkom op jouw plek. We begroeten je in liefde en zien jou, voelen jou, ervaren jou, zoals jij dat zelf ook doet.
De kracht van de gedachte positief inzetten, kan een mosterdzaadje zijn. De kracht van de positieve gedachte, kan een golf op gang brengen en die golf kan een oceaan in beweging zetten… en in die beweging kan transformatie ontstaan. Met liefde, dankbaarheid, vergeving en vertrouwen is er oneindig veel mogelijk.

Positieve gedachten laten de trilling van het eenheidsveld verhogen. Wat er ook om je heen gaande is, wat er ook in de wereld gebeurt… Wanneer je hierin vol vertrouwen positieve gedachten schept, zal zich dat vermenigvuldigen en zal het worden versterkt. Laten we er voor gaan!!

In licht en liefde,
Elles en Karin

Lieve mensen,

De Workshop Geschenken voor het komende jaar, heb ik afgelopen weken diverse malen mogen begeleiden. Ik merk dat er intens mooie boodschappen naar boven komen, waarin vooral de steun en begeleiding vanuit het licht worden overgedragen. Het wordt een jaar van dapperheid, moed en over eigen schaduwzijdes springen. In dit alles heel dicht bij jezelf blijven. Ook in januari is dit een hele mooie workshop om te doen, mocht je nog geen afspraak hebben gemaakt en openstaan voor hulp vanuit het licht voor het komende jaar, dan heet ik je van harte welkom.

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie? WhatsApp dan 06-12667967 (Elles) of stuur een email naar info@lichtgidsen.nl

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

Wanneer je hierin vol vertrouwen positieve gedachten schept, zal zich dat vermenigvuldigen en zal het worden versterkt. Laten we er voor gaan!!

~ Karin

Recensies

Surya

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar! Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt! ~ Lees verder...

Carina

De groei die ik door mocht maken in de afgelopen jaren, heb ik voor een groot deel te danken aan jou. ~ Lees verder...

Rolien

De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! ~ Lees verder...

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat