Glastonbury ~ Heenreis en aankomst ~ Dag 1

Een reis vol bezinning naar Glastonbury.
Een ontdekkingstocht naar het licht in jezelf.

Verslag dag 1 (reisdag)

Een reis terug naar jezelf. Op zoek naar de originele ik, die ik in de loop van mijn leven langzaam maar zeker onder het tapijt heb geschoven. De reis ernaartoe kan ik al zien, als een voorbode. Ik ben goedgemutst, de zon schijnt, we kunnen 2 boten eerder; het stroomt!! De boot laat ons tot ontspanning komen. We kunnen niet sneller, geen andere kant op, alleen maar lekker naar buiten kijken. De golven worden beschenen door een stralende zon en de schittering is adembenemend.

Wanneer we aan land komen, zetten wij de klok een uur terug. In Engeland stijgt de temperatuur en de weg vertraagt. We rijden niet meer vol speed, maar passen ons aan en vloeien weer mee met de stroom van deze mooie dag. We komen weer thuis. ‘Some sort of homecoming’. Het glooiende Engelse landschap drapeert zich als een groen tapijt omringt met struikgewas en schitterende bomen. Teletubbieland. De uren verstrijken en de afstand wordt steeds korter naar ons doel.

We mogen hier weer voor een week zijn, om te herinneren wie we werkelijk zijn.
— Karin

Dan ineens zien we haar liggen. We stoppen om over de velden de Tor te zien verrijzen! De Tor met de St. Michaeltoren. Even houden wij onze adem in en we zuchten van tevredenheid. We mogen hier weer voor een week zijn, om te herinneren wie we werkelijk zijn. Alle energie is hier aanwezig om dat weer in zicht te krijgen.
We lachen en rijden verder, onze week tegemoet!

Ga je met ons mee? Wij gaan weer op:

  • 14 – 21 juni 2020
  • of 8 – 15 augustus 2020
  • of 6 – 13 september 2020

We vernemen het graag als je meer informatie wilt.
WhatsApp of bel 06-30634924 of via Facebook Messenger

In licht en liefde, Karin en Elles

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat