Glastonbury – Een ontspannen dag en de terugreis – Dag 7 en 8

De laatste dag is een ontspannen dag, die naar wens mag worden ingevuld. Wil je nog een wandeling maken of nog een keer naar de bron of gaat de voorkeur naar de winkelstraat om toch nog dat mooie artikeltje mee te nemen naar huis? Als reminder aan een week vol openbaringen en inzichten.

Onze laatste dag eindigt met een onverwachte afronding. We hebben winkeltjes bekeken, mensen van diverse pluimage ontmoet en hebben ons ermee verbonden in energie, waardoor een eenheidsgevoel mocht ontstaan.

Dan als klap op de vuurpijl zien wij nu met andere ogen, dit prachtige winkeltje vol geometrie; kubus, octaëder, driehoeken etc. We gingen binnen en ontvingen een toetje, een aanvulling op afgelopen week. Energieën van Boeddha. Metatron, Krishna, alles bijeen. Deze voorwerpen geven een extra uitwerking en beleving. Er ontstaat doorstroming, de chakra’s beginnen te draaien en op te leven.

We verlaten de winkel, we wandelen weer verder en zullen ook weer verder gaan in ons leven terug in Nederland, maar hoe gaan we de komende tijd beleven? Hoe vullen wij straks het leven weer in? Er is zoveel getransformeerd en opgewaardeerd. Kunnen wij het vasthouden? Is het mogelijk om deze energie dusdanig in te laten dalen, zodat het in het dagelijkse leven zijn werking kan doen?

Eén antwoord weten wij in ieder geval.
“Alles staat klaar!
Neem het tot je en leef jouw leven, zoals het voor jou bedoeld is”.
— Karin

Met een dubbel gevoel pakken we ‘s avonds onze koffers in, want onze terugreis begint de volgende morgen in alle vroegte. Aan de ene kant blij om terug te gaan naar huis, maar aan de andere kant al heimwee naar de plek en de energie die hier is.

Om 4.45 uur gaat de wekker. In het donker vinden we onze weg richting Dover, maar als we terugkijken zwaait de Tor ons na omhuld door nevelen en toch zoveel zicht. We zuchten en weten; we komen hier zéker terug!

Voel je je aangetrokken tot onze beleving?
Resoneert jouw wezen met deze plek?

Vraag dan informatie en hopelijk ga je met ons mee om jouw licht te ontdekken.

Wij gaan weer op:

  • 14 – 21 juni 2020
  • of 6 – 13 september 2020

We vernemen het graag als je meer informatie wilt.
WhatsApp of bel 06-30634924 of via Facebook Messenger

In licht en liefde, Karin en Elles

Lees hier alles wat je over de reis wilt weten

Foto’s Glastonbury Dag 7 en 8

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat