Er is zoveel gaande

Blog

Er is zoveel gaande op energetisch niveau

Het wordt zoveel meer duidelijk en wij merken, dat we hier ook onderdeel van zijn. Waar we ooit ons besef lieten gaan, worden wij steeds bewuster en komt er steeds meer licht in de grootsheid van ons bestaan.

Wij hebben gekozen om in deze tijd aanwezig te zijn, om daadwerkelijk weer een ervaring op te doen voor onze ziel. Een zielservaring op aarde, is en blijft een uitdaging, maar eigenlijk mogen wij het als een uitnodiging zien.

We mogen ervaren. We mogen zijn, wie we zijn en in deze ervaring is alles goed. Hoe we de vrije keuze inzetten, ligt aan ons en deze keuze wordt de ervaring. Heerlijk om in deze vrijheid te mogen verkeren en ook om dit leven daarvoor in te zetten.

Gedicht ‘Wanneer een golf…’ © Karin

Deze tijd is lang verwacht en door ons allen aangevraagd. Deze tijd van transformatie komt steeds meer tot ons. Daar mogen we ook weer keuzes maken en in vrijheid genieten van deze keuze.
Alles is goed en elke keuze is goed. We mogen elkaar in deze vrije keuze omarmen en elkaar steunen, dat ieders keuze de juiste keuze is om te ervaren. We zijn één en samen vormen wij de complete ervaring. Elke morgen word ik wakker en stel me de vraag.

“Welke keuze maak ik voor vandaag? In het NU.. op deze dag.. in dit moment, wie wil ik zijn? Wat wil ik ervaren?”
Als mens is alles mogelijk en alles heeft een reden. Hoe simpel kan het zijn?

Nu… is NU… is Nu en ik word blij van… muziek, dus begin ik met een lied, een dansje, een lach!

Wat is jouw keuze voor vandaag? Ik ben heel nieuwsgierig!

Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *