Engelen willen graag contact maken

Is er nog tijd voor contact met de engelen? Wij hebben een druk schema. We moeten werken. We moeten van hier naar daar en we hebben maar één doel voor ogen. Er moet geld verdiend worden! Steeds vaker merk ik in gesprekken, dat het vertrouwen er niet meer is. We vertrouwen alleen nog maar de eurotekens. We kopen en masse een staatslot, in de hoop dat we overspoeld zullen worden door deze euro’s en dat we dan nooit meer hoeven te werken!!
We kunnen dan beginnen met leven en genieten!! Maar wat gebeurt er wanneer je dit lot niet wint? Wat is dan het aardse leven? Hoe zijn we in hemelsnaam op dit pad terecht gekomen?

Leven is werken en als je niet werkt, dan leef je dus niet. Op deze manier kunnen engelen geen plaats in nemen, want engelen willen graag dat de mens precies doet waar hij of zij zin in heeft en gelukkig van wordt.
Zij wachten tot je de hulpvraag stelt, zodat ze in actie kunnen komen. Engelen zitten echter werkeloos op
hun stoel of liggen lusteloos in een hangmat en verdrijven de tijd, met nietsdoen.
De mens is hen vergeten!

De engelen zouden graag contact willen maken, zodat de mens weer een voelend wezen wordt. Die tevreden is met wat gegeven wordt. Die vreugdevol is, elke dag. Die blij is wanneer de zon schijnt, maar ook wanneer het regent. Ze zouden de mens graag willen helpen om ze naar hun ware kracht, macht en zelfvertrouwen te leiden.

De mens is een schepsel van licht en liefde en stapt niet zonder reden op deze aarde voort. Het werk speelt hier helemaal geen rol. Wij mogen namelijk ontdekken en ervaren en liefde laten stromen. Het is onmogelijk deze verandering in één keer door te voeren, maar het zou al veel betekenen, wanneer we de engelen eens uit zouden nodigen. Ook al verwacht je er niet al te veel van, doe de deur eens een keertje open en stel ze een vraag die jou bezighoudt.

Elke dag trek ik een engelenkaart en ik help mensen met inzicht te krijgen, waar ze op dit moment in het leven tegenaan lopen.
Ben jij nieuwsgierig naar een boodschap van onze hemelse vrienden, laat het me gerust eens weten!

In licht en liefde, Karin

Doe de deur eens een keertje open en stel de Engelen een vraag die jou bezighoudt

~ Karin

Ben jij ook nieuwsgierig naar een boodschap van de Engelen, wil je ook graag contact met ze maken, maar weet je niet goed hoe?

Ik help je er graag bij!

Wil je een afspraak maken? Je kunt me bereiken via telefoon, email of WhatsApp.

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat