Een plan komt ten uitvoer

Blog

Een plan komt ten uitvoer

Op dit moment staat elke mens op de juiste plek, in tijd en ruimte. Elke mens is op weg om vanuit vrije keuze zijn weg te bewandelen, die hij met zorg heeft gepland. Ooit ging jij ook akkoord met jouw mooie levensplan. Ooit was je vol enthousiasme over de mogelijkheden, die jou in dit aardse leven aangereikt zouden worden. De groei kon je bijna voelen, die jouw ziel daardoor zou kunnen maken en vol vreugde daalde je af in de vaste vorm.

In deze bijzondere tijd kun je heel gemakkelijk overtuigd raken door diverse stromingen en meningen. Soms word je zelfs meegesleurd in een bepaalde richting en soms lijkt het alsof je geen inbreng hebt. Niets is echter minder waar. Toeval bestaat namelijk niet, dus zul je ook niet toevallig met een mening lopen. Het zijn de keuzes, die je vanuit vrije wil hebt gemaakt. Het was de wens van de ziel, die de evolutie wil aanvaarden.

Gedicht ‘Toeval bestaat niet…’ © Karin

Zo simpel als dit klinkt, is het helaas niet. Je bent namelijk de afspraken, die je hebt gemaakt, vergeten en op aarde is niets wat het lijkt. De Aarde is een 3D wereld, waar de dualiteit regeert. In alles wat je beleeft, sluipt een oordeel. Ben je voor of tegen? Doe je goed of fout? Ben je slim of dom? Enzovoort.

In de dualiteit is toeval wel aanwezig. Alles wat gebeurt, wat niet verklaarbaar is, is toeval en mocht je er waarde aan hechten, word je niet serieus genomen. Onze goddelijkheid wordt verwaarloosd en je moet jezelf aanpassen om mee te kunnen in de 3D. Je voelt niet langer en je hart is niet meer onder de aandacht. Je denkt en doet, vanuit het hoofd.

Totdat toeval je leven weer binnenwandelt en blijft komen. Synchroniciteit volgt en je kunt het niet langer onderdrukken met je verstand. Dit toeval kan soms heftig zijn en onlogisch. Soms leidt het tot een lichamelijke reactie van ziekte, soms ontstaat het door een ongemak of verlies, maar ook regelmatig door een ontmoeting of een samenkomst van momenten, die allemaal onverklaarbaar zijn. Je gaat er steeds meer op letten, waardoor er vragen omhoog komen. “Hoe komt dit?”. “Is er een boodschap?” “Moet ik hier iets mee?” “Ik wil weten waarom het gebeurt”. Op deze vragen komen toevalligerwijs ook de antwoorden. De antwoorden laten je nieuwe keuzes maken. Je neemt andere beslissingen. Je verandert van richting. Je raakt verward, want het lijkt alsof de wereld op z’n kop komt te staan. Of anders gezegd: Je gaat de wereld met de juiste blik zien. Niets is wat het lijkt. Er is een plan en dat plan is perfect! Perfect naar elke ervaring die je hebt gehad. Perfect naar alles wat gevoeld is en waar je ziel naar heeft verlangd.

In deze bijzondere tijd, staat dus de wereld in pure perfectie daar waar hij hoort te staan. De keuzes zijn gemaakt om vanuit een diep weten elkaar in eenheid te herkennen en te omarmen. In liefde is geen toeval nodig, want je weet wat de richting zal zijn en welke keuze je hiervoor gaat maken.

Een nieuwe wereld, nieuwe verbindingen, nieuwe creaties, nieuwe overtuigingen en hierin zal nooit iets toevallig zijn. Het plan is allang geschreven en iedereen staat op de juiste plek. Je staat klaar! Je weet het! Je voelt het!
Het is tijd om de ander, als een deel van jezelf te zien. De ander, elke ander, echt elke ander is een deel van jou en ook dat is geen toeval.

Toeval bestaat niet. Het plan komt ten uitvoer.

In licht en liefde, Karin en Elles

Toeval bestaat niet. Het plan komt ten uitvoer!

~ Karin

Deze tijd, biedt zoveel mogelijkheden om je levensplan te her-inneren en welke keuzes je daarvoor mag maken. Doordat we vanuit ons hoofd zijn gaan leven, is dit soms een zoektocht waar je even wat hulp bij zou kunnen gebruiken.
Ik help je graag, om weer een stapje verder te kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *