De wereld verandert

De wereld verandert. Moeder Aarde verhoogt haar trilling. De zon verrast ons steeds vaker met een storm van licht. Ons lichaam reageert op haar eigen manier en soms komen we daardoor in ander vaarwater terecht.
Ons leven gaat niet meer vanzelf. De automatische piloot hapert wat vaker en we worden uitgenodigd te kijken, waar eigenlijk ons gaspedaal zat en wie er het stuur vasthield en wie er überhaupt de richting bepaalde.

De wereld is tot stilstand gekomen. Al 2 jaren lang worden we uitgedaagd om te veranderen. Nieuwe manieren worden gevonden en we mogen nieuwe wegen ontdekken. Hierin is elke mens op zijn eigen manier op weg. Soms rijden we samen, soms ook niet. Maar iedere mens is op weg. Iedere mens probeert het beste ervan te maken.
Hierin is alles goed, want we weten elkaars levensplan niet. We weten niet, waar de ziel voor heeft gekozen.

We weten echter wel, dat we met elkaar verbonden zijn, want alle wegen bevinden zich op deze mooie Aarde. De wegen voeren naar één doel. De verhoging van de trilling. Wanneer we blij zijn, tevreden zijn, gelukkig zijn, grenzeloos onbezorgd, dan stijgt te vibratie. Het licht wordt lichter. Ons hart slaat luchtiger. Ons wezen voelt zich blijer.

Welke weg je ook zou berijden en misschien wandel je wel of heb je de fiets gepakt, omarm wat er is en voel je gelukkig! Zonder oordeel, zonder vaste patronen, zonder oude overtuigingen, zonder aangeleverde beelden, maar vanuit jouw hart en verlangen. Volg de roep van jouw wezen en ontdek dan waar je blij van wordt. We zouden deze blijdschap als onze kompas kunnen gebruiken. Wanneer je merkt, dat er angst ontstaat of dat je bezorgdheid ervaart, weet dan dat je altijd weer terug kunt keren en overnieuw kunt beginnen.

Op de juiste weg zijnde, komen tekens op je pad. Is dat een liedje. Zijn het getallen. Is het die toevallige ontmoeting. Let op de synchroniciteit. Hiermee merk je, dat je niet alleen gaat en dat er altijd hulp voor jou aanwezig is. Zie het grotere plaatje. Ontdek jouw scheppingskracht. Je bent niet langer volgzaam aan een systeem, maar je bent op weg en die route is van jou. Welkom! Vele wegen leiden naar hetzelfde doel, wanneer wij samen aankomen, zien we waarom we deden, dachten, handelden. Zie het grotere plaatje en alles valt op de juiste plaats. Het leven biedt ons precies datgeen aan, wat we voor onze zielsevolutie nodig zijn.

In licht en liefde,
Elles en Karin

Lieve mensen,

Tijdens de Cursus Helende Engelen krijg je niet zomaar lessen, waarin je ontdekt wat deze Engelensymbolen inhouden. Je leert namelijk, terwijl je allerlei vormen aangereikt krijgt, ook wie jij zelf bent. De Engelen laten zich zien, horen en voelen, met de boodschappen die ze jou aandragen. Je leert hoe je de Engelen uit kunt nodigen, hoe jij je eigen stijl ontwikkelt en wat je aangereikt krijgt, ook te interpreteren. Maar in elke les wordt er ook naar jou gekeken en worden ook stukjes van jezelf bloot gelegd. In 10 lessen leer je de Engelensymboolkaarten kennen en ook een heel groot gedeelte van jezelf.

Hierbij ben ik jouw cheerleader.

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie? WhatsApp dan 06-12667967 (Elles) of stuur een email naar info@lichtgidsen.nl

0612667967

info@lichtgidsen.nl

0612667967

Het leven biedt ons precies datgeen aan, wat we voor onze zielsevolutie nodig zijn.

~ Karin

Recensies

Surya

Wat heeft Karin veel voor mij betekend de afgelopen 4 jaar! Dankbaar ben ik voor alles wat ze voor mij heeft mogelijk gemaakt! ~ Lees verder...

Carina

De groei die ik door mocht maken in de afgelopen jaren, heb ik voor een groot deel te danken aan jou. ~ Lees verder...

Rolien

De gesprekken met Karin zijn heel fijn. Karin is een hele, lieve, warme vrouw, waar ik me altijd welkom voel! ~ Lees verder...

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat