De remmen zijn los

Blog

De remmen zijn los

Lieve mensen,

We leven in een transformerende tijd en transformatie is verandering. Een verandering in een wereld, die door de eeuwen heen in het hoofd en onder mentale controle stond, is een uitdaging en kan een uitnodiging zijn.
Waar richten wij onze blik op?

We reden een paar weken geleden in Engeland. We kwamen in Glastonbury aan. Op zich is dat al een transformatie. Van het pure aardse, richting het hartchakra van de wereld. Van de ratio naar de intuïtie, van het mannelijke naar het vrouwelijke, van het wereldse naar het goddelijke en zo kan ik er nog een hele boel benoemen.

Herinner de kracht van het vrouwelijke in jezelf

Aangekomen op deze schitterende plek bleken onze remmen van de auto vast te zitten… ( wat een geweldig mooie boodschap 😉). Tijdens ons verblijf werden deze losgemaakt, door een superaardige automonteur en ANWB meneer. Dus op de terugweg naar huis, waren alle ‘remmen los’!!!

En dat merken we aan alle kanten. Ons enthousiasme groeit. We hebben nieuwe ideeën. We hebben licht in onze ogen en liefde in ons hart en we zijn vol passie voor de tijd die komen gaat. Met behulp van onze engelen en lichtwezens, worden we geleid naar nieuwe reizen. De eerste reis gaat naar Lourdes (zoals we al schreven in de vorige nieuwsbrief).

Ons enthousiasme blijkt aanstekelijk, want er reageerden meteen 4 vrouwen, die deze roep in zichzelf voelden. We gaan, we gaan, we gaan!!
Er zijn nu nog 2 plekjes vrij, mocht je je toch nog hebben bedacht, schroom niet ons te benaderen.

We gaan in ieder geval en hebben er immens veel zin in. Het programma begint vaste vorm te krijgen en we weten nu al, dat er veel licht, liefde en verbinding gevoeld zal worden. Verbinding tussen elkaar en verbinding met ‘jouw eigenste innerlijke zelf’. Het is tijd om jezelf weer te omarmen en in deze wereld waar de verandering zo voelbaar is, is het van belang jezelf in balans te ervaren. Evenwicht is het woord, waardoor vertrouwen kan groeien. We weten weer wie we zijn en wat we hier op aarde kwamen doen. De trilling mag verhoogd worden.

Er zijn op dit moment nog 2 plekjes vrij. Ga je mee??

We zien je graag, je bent meer dan welkom om ons op deze inspirerende en liefdevolle reis te vergezellen!
Heb je zin? Ga je mee?

Je kunt ons bereiken via WhatsApp 06-12667967 (Elles)

Lees hier alle informatie

In deze mooie tijd van verandering en transformatie, is hier het moment, waarop we onze getransformeerde (nieuwe) website willen presenteren. We zijn hier ook weer even enthousiast over, want de remmen zijn los. We beginnen te bewegen naar de versie, die we altijd hebben gevoeld en uitgedragen.

We hopen ook dat deze nieuwe veranderde en getransformeerde site mensen aan zal trekken, die het even niet meer weten en door jullie vertellingen de stap durven te nemen om ons in te schakelen voor hun verdere zoektocht.

Alle liefs van ons beiden 💓

Karin en Elles

Tevens willen wij al onze lieve mensen BEDANKEN voor de moeite die ze genomen hebben om een RECENSIE te schrijven.

We hebben ze met liefde gelezen en we waren geraakt en blij, dat wat we proberen uit te stralen, daadwerkelijk wordt ontvangen.

Nogmaals alle lieverds, enorm bedankt!! Karin en Elles ❤️

Lees hier de Recensies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *