De perfecte storm

Blog

De perfecte storm

( Terwijl je leest… laat de muziek tot je komen… laat het door je heen stromen… laat de woorden zachtjes helen … )
 
De Ik die ik kende stierf op het moment dat het grote loslaten in mijn leven binnentrad. Het loslaten van mijn kind. Het kind, dat me alle facetten van het leven had laten zien. De vreugde van het moederschap, de liefde door verbinding, de angst voor verlies en de machteloosheid in de pijn. Mijn kind, dat als een bode mijn leven binnenstapte en als een engel weer bij mij vandaan vloog.
The Perfect Storm ~ The Wanderer
Ik stierf. Ik moest loslaten. Ik werd op een ander pad neergezet en niet zomaar.
Het heeft een reden, dat een leven het leven is, zoals het aangediend wordt. Het is geen straf. Het is het leven, dat niet gecontroleerd kan worden. Het is een perfecte storm, die de wind laat razen, de regen neer laat plenzen, die dondert, die alles wat bekend is, verandert en je tot rust laat komen, wanneer de storm voorbij is. Nieuwe krachten worden aangeboord. De liefde wordt op een andere plek teruggevonden. De oneindigheid krijgt een vaste vorm en uiteindelijk komt de zon ook weer tevoorschijn.
 
Is mijn leven, waarin mijn kind niet meer lijfelijk aanwezig is, een zwaar leven? Nee, dat is het niet. Mijn leven is vreugde. Mijn leven brengt me elke dag een nieuw moment. Mijn leven leef ik vanuit het licht en het stroomt. Ik ben blij en dankbaar. Ik ben gelukkig met alles wat er is en wie er is. Ik moest een stuk van me laten afsterven, voordat ik besefte wat er geboren wilde worden.
 
Ik draag mijn wijsheid uit en mijn levenservaringen, geven me steeds duidelijkere richting. Ik ben in rust en balans en wanneer er weer een storm op mijn pad mocht verschijnen, hoop ik dat ik in die rust kan blijven en in volle wijsheid de wind en de regen laat zijn.
 
Ik zal moeten sterven
Ik zal door het donker moeten gaan
Ik zal alle angsten en twijfels
Los moeten laten
Echt stil moeten staan
Ik zal moeten kruipen
Ik zal het gevecht aan moeten gaan
Als de controle is verdwenen
Zal ik een tijdlang
Niet sterk kunnen staan
 
Ik zal de wind moeten laten
De regen moeten voelen op mijn huid
De dag aanvaarden, de nacht
niet langer buitensluiten
 
De perfecte storm
De perfecte wind
De perfecte kracht
Die ik hierin vind
De perfecte dag
De perfecte nacht
De perfectie van het leven
Die loslaat
Niets verwacht
 
De perfecte liefde
Het perfecte van wat is
Kan het zijn dat het leven
Zoveel meer dan leven is?
Ontwaak uit de wereld
Die niet dient alleen maar eist
Word geboren in jezelf
Die jou vanuit wijsheid wijst
Naar een leven
dat door jou mag worden geleefd
dat jou dankbaarheid en
oneindige vreugde geeft!
 
Karin
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *