Connectie met de bron

Verder dan de naaktheid van je wezen. Dieper dan de diepste gedachte. Hoger dan het gevoel van zijn, is de bron van alles. Licht en liefde komen samen en omhult, doordringt alles. Wanneer alle wonden geheeld zijn en ervaringen onbeoordeeld geaccepteerd, komt de bron in zijn grootsheid tot je.

Het zijn golven van vrede. Het zijn momenten van wijsheid en totale overgave. Naakt en verlost van alle lagen van uiterlijke sluiers en mistige velden van blindheid. Er is niets meer dat de balans kan verstoren. De vrede is stil en niet eisend. Er is alleen het Zijn. Stilte die diep is en oneindig. De tijd is niet aanwezig. Nu kan worden ervaren. Alsof je het juk van de wereld wegwerpt en de dag lichter aanvaard kan worden. Het licht dat ook bescherming biedt en al het duister laat verdwijnen. Waarom is het dan zo moeilijk om naakt te zijn? Waarom dragen wij maskers. Waarom is het veilig in de schone schijn? Waarom is het menszijn alleen wat verhuld is?

Zou  het kunnen zijn, dat we bang zijn voor onze grootsheid. Zou het kunnen zijn, dat we niet durven zoeken om te ontdekken dat het goud niet de echte rijkdom bracht? Zou het kunnen zijn dat er dan een nieuwe wereld gevormd zou kunnen worden. Zou het kunnen zijn, dat je in al je naaktheid ontdekt dat je verbonden bent met alles op aarde en het Universum? Zou het kunnen zijn dat je dan bemerkt dat, licht, liefde, vrede vrij tot je beschikking staan en daarbij alle energie die je wenst? In overvloed?

Het is de moeite waard om naar de waarheid te zoeken. Waarheid die je, sluier voor sluier, ontdoet van leugens en patronen, van regels en overtuigingen, die niet van jou zijn. Open je ogen, je hart, je oren, je mond en leef naar de ziel die jij bent. Vorm met jouw voorbeeld een nieuwe aarde. Als we ons bloot durven te geven, is er niets of niemand die ons van ons licht kan ontdoen. Liefde en licht overwinnen namelijk alles!

Open je ogen, je hart, je oren, je mond en leef naar de ziel die jij bent.
Vorm met jouw voorbeeld een nieuwe aarde.

~ Karin

In dit kader kan ik niet anders dan een boek aanbevelen. Op toevallige wijze kwam dit boek in mijn handen en nadien, kreeg ik het via diverse kanalen onder ogen. Toeval bestaat niet en daarom ben ik meteen begonnen met lezen. Het is mijn waarheid. Het vult mijn wijsheid aan en neemt me mee naar de grootsheid van het bestaan.
De kinderen van deze tijd, wijzen ons de weg. Eindelijk is het licht krachtig genoeg om te gaan schijnen. We gaan mee in dit licht en komen in een hogere dimensie terecht. Christina vertelt over haar weten vanuit vele dimensies en tijden. Voel of het jou raakt. Kijk eens of het jouw waarheid representeert of aanvult.

Sinds vandaag op onze site te bestellen. Klik voor meer informatie op de foto.

Christina boeken Lichtgidsen

‘Ik ben hier om de mensen te ondersteunen bij het ontwikkelen van een verruimd bewustzijn. Met een bredere horizon kunnen de mensen zelf inzien wat er vandaag de dag niet goed gaat op deze planeet. Ze kunnen dan voor elk facet van het leven nieuwe oplossingen en perspectieven ontwikkelen die succesvol en duurzaam zijn. Echter, mensen hebben een vrije wil. Het hangt enkel af van de keuzes die ze maken.’

– Christina von Dreien

We vinden het fijn als je een reactie achterlaat