Workshop met Engelen, het Labyrint en Sacred Dance

Nieuwe data in 2024:
* vrijdag 21 juni
* dinsdag 9 juli
* vrijdag 2 augustus

Deze dagen zijn vaak snel volgepland, mocht je graag mee willen doen, laat het dan zsm weten.

Lieve mensen!

Wederom organiseren we deze fantastische workshop.
De deelnemers gingen de vorige keer heel blij en verbonden naar huis.
(Als je wilt, kun je ook meerdere keren meedoen.)

Hoe ziet de dag er uit?

We werken met Engelsymbolen, we doen een meditatie, sacrale dansen en we lopen het labyrint.

Voordat je het labyrint gaat lopen krijg je een boodschap van de Engelen, door Karin overgebracht. Die boodschap is van belang voor jouw levensweg, jouw levensplan, voor wie jij bent. Het is altijd een liefdevolle ondersteuning, een inzicht dat je zal begeleiden naar je ware zelf. Deze boodschap neem je mee het labyrint in.

Het labyrint lopen is te vergelijken met de drievoudige weg van een pelgrim: loslaten, ontvangen en toelaten, oftewel LOT. Op de weg naar binnen laat je los wat je achter je wilt laten: verdriet, verwondingen, angst, boosheid, wrok, of schuldgevoel. Door die gevoelens te ervaren kan je ze loslaten of een plaats geven. Daardoor maak je ruimte voor nieuwe ervaringen, en kom je dichterbij je innerlijke kern. In het midden ontvang je: nieuwe inzichten, antwoorden, beelden of gevoelens van dankbaarheid, liefde en verwondering. Je intuïtie en de diepere lagen van je ziel gaan spreken. Je wordt gevoed door je bron, en er vinden transformaties plaats. Op de weg naar buiten overweeg je nog eens wat je gevonden hebt. Je laat het landen in je bewustzijn en neemt het mee naar je dagelijks leven.

Natuurlijk vindt niet iedere wandeling door het labyrint netjes langs dit patroon plaats. De meest verrassende dingen gebeuren spontaan. Elementen ervan komen echter meestal wel voor. Mensen lopen het labyrint met een vraag, een droom, een mantra of gebed. Ze doen dat op moeilijke momenten in hun leven, maar ook als een gewoon onderdeel van hun dagelijkse levensweg. In vrijwel alle gevallen brengt het ze meer innerlijke rust, heling en acceptatie; een besef van verbondenheid ook. Deelnemers aan labyrintdagen beschreven hun ervaringen met woorden als vertrouwen, mildheid, kracht, verbondenheid, liefde, hoop, vrijheid, vriendschap en verwachting.

We zien jullie aanmelding graag tegemoet.

Een groet van hart tot hart. NAMASTÉ.

Joke, Karin en Elles

WANNEER:

Nieuwe data in 2024:

  • vrijdag 21 juni
  • dinsdag 9 juli
  • vrijdag 2 augustus

Kun je niet op deze dag, maar wil je wel graag mee doen? Laat het ons weten. Dan sturen we je, als we een volgende datum hebben gepland, een berichtje.

Mocht je graag op de reservelijst willen voor een datum die al vol is (voor het geval er iemand af valt), laat het dan gerust weten.

INLOOP: vanaf 9.45 uur

WAAR: Emmen (adres ontvang je bij aanmelding). In de tuin bij goed weer, of bij slecht weer binnen (boven in de dansruimte van Joke).

BEGIN: 10.00 uur

AFSLUITING: rond 16.00 uur

MEENEMEN: je eigen lunch. (Voor koffie en thee wordt gezorgd.)

KOSTEN: € 50,- per persoon

ONDER LEIDING VAN:

Joke Vuurboom      – Sacred Dance
Karin Anbergen      – Helende Engelen en Readingen
Elles Blaauwgeers  – Meditatie en organisatie

Het maximum aantal deelnemers is 9!

AANMELDING: via WhatsApp 06-12667967 (Elles)

Je ontvangt daarna meer info en een betaalverzoek.

Deelname gaat op volgorde van aanmelding.
Mocht je je hebben aangemeld, maar is er een reden waarom je toch niet kunt komen? Laat het dan het liefst meteen aan ons weten, dan heeft iemand anders de kans om jouw plekje in te vullen.

“Thuiskomen bij jezelf, is niet zo simpel in een wereld die de mens juist naar buiten trekt. Je eigen plek innemen, terwijl de omgeving je het liefst op een andere plaats neerzet. Maar probeer het eens, ontdek eens wat jou zo uniek en speciaal maakt. Het is het licht dat jij in je draagt … laat het eens schijnen… luister eens wat het je te vertellen heeft ♥

JOUW LICHT, LIEFDE, VREDE EN WIJSHEID

Wanneer je thuiskomt bij jezelf, heb je voldoende aan jezelf. Je staat op de juiste plek en begint steeds meer het grote geheel te zien. Je bekijkt het plan dat jijzelf hebt geschreven en aangevraagd. Niets en niemand kan je nu nog van de plek afhalen. Zelfs de dood is dan een illusie. Wanneer je weet welke zielsevolutie je wilt aangaan, zie je de omstandigheden als waarheid en werkelijkheid. Alles is hierin goed en Alles mag er zijn. Het is precies zoals jij het hebt gecreëerd. Geen mens is zonder reden bij je. Geen omstandigheid is zonder reden te bemerken en Alles staat op de juiste plek. In dit alles sta jij! Jij, die de weg bent gegaan en de stappen hebt gemaakt. De hindernissen zijn genomen en de uitdagingen aangegaan. Het leven liet je niet in de steek, maar gaf je kracht om te overwinnen. Het leven sloeg niet, maar nodigde uit. De ander pestte niet, het vroeg om inzicht en vertrouwen. Wanneer je thuiskomt bij jezelf, zie je dat elke stap die je maakte, van tevoren werd gehoopt, dat je die daadwerkelijk zou maken.

Je persoonlijke visie is echter een hele andere dan je zielsvisie. Waar je ziel jubelde voor de ervaring, was je mens verdwaald, boos of bedroefd. Je had dan elke keer de keuze om te beseffen naar welke stem te luisteren.

Dient het de groei of dient het de rol die je speelt? Als mens wil je leven op aarde en daar als mens ervaren. Verscholen en verstoken van het licht dat in je sluimert. In dat gegeven ga je als blinde door de dag. Als dove door de melodie. Als stomme in kennis. Wanneer je ontwaakt en al je zintuigen hun werk laat doen, zal je zien wat er te zien is. Horen wat er te horen valt en spreken met de tong van eeuwige wijsheid.

Kom lieve mens en pak je plek, ga op zoek naar jouw plaats. Neem de positie in die voor jou is gereserveerd. Niemand is bij machte het van je af te pakken of het over te nemen. Luister naar jezelf, want jij weet. Kijk naar jezelf en weet. Hoor wat jij te vertellen hebt en maak de keuze. Creëer jouw wereld vanuit dit weten. Creëer een wereld van licht en liefde en kom thuis.”

© Karin