Lichtgidsen Creatieve Ontmoetingsdag

Voorlopig geplande data

* We hebben nog geen nieuwe datum gepland. Mocht je interesse hebben, laat het dan gerust weten, dan gaan we samen een datum plannen.

Dit zijn allemaal losstaande data, je kunt je voor elke dag apart opgeven.
Wil je graag op de reservelijst van een van de dagen die al vol is, laat het dan gerust weten!

Lieve lieverds,
We gaan elkaar weer ontmoeten. Waar de buitenwereld stil viel, trokken wij naar onze binnenwereld, die grootser bleek te zijn, dan we ooit hadden verwacht. We kwamen op plekken, waar we het bestaan nooit van vermoed hadden. In deze nieuwe wereld, werd het duidelijk, dat de tijd ons naar nieuwe verbindingen zou leiden.
Verbindingen, die gelegd gaan worden om boven en beneden bij elkaar te brengen. Verbindingen die binnen en buiten bij elkaar gaan brengen. Verbindingen die man en vrouw bij elkaar gaan brengen. Verbindingen die de mensheid weer tot een éénheid zal vormen.
We staan op het punt om veranderingen aan te brengen. We staan er klaar voor om onze eigen scheppingskracht in te gaan zetten en ons eigen innerlijke wijsheid en licht te laten schijnen. Moeder Aarde transformeert en wij transformeren mee. Laten wij elkaar ontmoeten. Laten we samen een dag vullen, met wijsheid, intuïtie en inzichten waarin jij jezelf weer meer zult herkennen.

Hoe ziet de dag er uit?

Je wordt om 9.45 uur verwacht en verwelkomd.
We starten met de eerste stap van verbinding. We zullen een klein ritueel gaan doen, waarin jij een meegebracht voorwerp inbrengt. Onze groep zal zich dan al vormen en er zal een thema merkbaar worden. Met dit thema gaan we op weg.
We gaan daarna een engelenboodschap ontvangen. We zullen duidelijker merken dat we begeleid worden, door onze eigen Lichtgids en dat er altijd hulp en steun vanuit de Bron aanwezig is.
Hoe kom je nog dichterbij jouw innerlijke zijn? We gaan aan de slag met afbeeldingen en plaatjes, om jouw vreugde vast te leggen. Vreugde en blijdschap zorgen voor een vibratie, waardoor je gemakkelijker met de lichtwereld in contact komt. Het opent de lijn naar het hogere bewustzijn. We scheppen op deze manier een beeld van onze binnenzijde. De tijd zal ons laten zien of er meerdere beelden kunnen worden gemaakt of dat één beeld voldoende is. Daarbij worden ook weer engelenboodschappen gegeven.

12.00 uur lunch … die je zelf meebrengt.
Na de lunch starten we weer met een meditatie, zodat je weer terug kunt komen in de juiste vibratie en weer verder in de diepere lagen van jouw zijn kunt aankomen.
We gaan de afbeeldingen tot één geheel vormen. Langzaam maar zeker ontstaat er een duidelijke boodschap voor jou. Het is een visueel maken van jouw innerlijke wijsheid en misschien wel een stukje levensplan.
Ook hier ontvang je weer een engelenboodschap. We bespreken samen wat we ervaren, voelen en wat er geraakt wordt. De verbinding wordt steeds sterker en je gaat merken, dat je een onderdeel bent van het grote geheel.
Dat jouw plek van waarde is en dat jij jezelf daar ook mag ontmoeten.

We zien jullie aanmelding graag tegemoet.

In licht en liefde,

Karin en Elles

INLOOP: vanaf 9.45 uur

WAAR: Bij ons thuis in Nieuw-Schoonebeek (adres ontvang je bij aanmelding).

Voorlopig geplande data:

  • We hebben nog geen nieuwe datum gepland. Mocht je interesse hebben, laat het dan gerust weten, dan gaan we samen een datum plannen.

(allemaal losstaande data, je kunt je voor elke dag apart opgeven)
Kun je niet op een van deze dagen, maar wil je wel graag een keer meedoen? Laat het ons weten. Dan sturen we je, als we een volgende datum hebben gepland, een berichtje.

BEGIN: 10.00 uur

AFSLUITING: rond 16.00 uur

KOSTEN: € 50,- per persoon

Het maximum aantal deelnemers is 6!

MEENEMEN: je eigen lunch. (Voor koffie en thee wordt gezorgd.)

AANMELDING: via WhatsApp 06-12667967 (Elles)

Je ontvangt daarna meer info en een betaalverzoek.

“Thuiskomen bij jezelf, is niet zo simpel in een wereld die de mens juist naar buiten trekt. Je eigen plek innemen, terwijl de omgeving je het liefst op een andere plaats neerzet. Maar probeer het eens, ontdek eens wat jou zo uniek en speciaal maakt. Het is het licht dat jij in je draagt … laat het eens schijnen… luister eens wat het je te vertellen heeft ♥

JOUW LICHT, LIEFDE, VREDE EN WIJSHEID

Wanneer je thuiskomt bij jezelf, heb je voldoende aan jezelf. Je staat op de juiste plek en begint steeds meer het grote geheel te zien. Je bekijkt het plan dat jijzelf hebt geschreven en aangevraagd. Niets en niemand kan je nu nog van de plek afhalen. Zelfs de dood is dan een illusie. Wanneer je weet welke zielsevolutie je wilt aangaan, zie je de omstandigheden als waarheid en werkelijkheid. Alles is hierin goed en Alles mag er zijn. Het is precies zoals jij het hebt gecreëerd. Geen mens is zonder reden bij je. Geen omstandigheid is zonder reden te bemerken en Alles staat op de juiste plek. In dit alles sta jij! Jij, die de weg bent gegaan en de stappen hebt gemaakt. De hindernissen zijn genomen en de uitdagingen aangegaan. Het leven liet je niet in de steek, maar gaf je kracht om te overwinnen. Het leven sloeg niet, maar nodigde uit. De ander pestte niet, het vroeg om inzicht en vertrouwen. Wanneer je thuiskomt bij jezelf, zie je dat elke stap die je maakte, van tevoren werd gehoopt, dat je die daadwerkelijk zou maken.

Je persoonlijke visie is echter een hele andere dan je zielsvisie. Waar je ziel jubelde voor de ervaring, was je mens verdwaald, boos of bedroefd. Je had dan elke keer de keuze om te beseffen naar welke stem te luisteren.

Dient het de groei of dient het de rol die je speelt? Als mens wil je leven op aarde en daar als mens ervaren. Verscholen en verstoken van het licht dat in je sluimert. In dat gegeven ga je als blinde door de dag. Als dove door de melodie. Als stomme in kennis. Wanneer je ontwaakt en al je zintuigen hun werk laat doen, zal je zien wat er te zien is. Horen wat er te horen valt en spreken met de tong van eeuwige wijsheid.

Kom lieve mens en pak je plek, ga op zoek naar jouw plaats. Neem de positie in die voor jou is gereserveerd. Niemand is bij machte het van je af te pakken of het over te nemen. Luister naar jezelf, want jij weet. Kijk naar jezelf en weet. Hoor wat jij te vertellen hebt en maak de keuze. Creëer jouw wereld vanuit dit weten. Creëer een wereld van licht en liefde en kom thuis.”

Karin